Ето ги колите на най-големите звезди на Евро 2024 (СНИМКИ)

Европейското първенство по футбол, известно като Евро 2024, не само привлича вниманието на милиони фенове по света, но също така предоставя възможност да се надникне в живота на най-големите футболни звезди. 

Освен футболните си умения, тези атлети често впечатляват с луксозния си начин на живот, който включва и впечатляващи автомобилни колекции.

Автомобилите на футболните звезди от Евро 2024 не само отразяват техния личен вкус, но и техния стил на игра и начин на живот. От високоскоростни суперколи до практични и луксозни SUV-та, изборът на автомобил говори много за предпочитанията и приоритетите на всеки играч. Независимо дали става въпрос за скорост, комфорт или престиж, тези автомобили показват, че футболните звезди знаят как да се наслаждават на живота както на терена, така и извън него.

Нека разгледаме какви автомобили карат някои от най-известните играчи на Евро 2024.

Килиан Мбапе – Бугати Чирон

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Френската суперзвезда Килиан Мбапе, който продължава да блести както в клубния, така и в националния футбол, е известен с любовта си към високоскоростните автомобили. Той често е забелязван зад волана на своя Бугати Чирон – автомобил, който впечатлява не само със своя дизайн, но и с производителността си. С цена над 3 милиона евро и скорост над 400 км/ч, Чирон перфектно съответства на динамиката и бързината на Мбапе на терена. Напоследък той рекламира в профила си в Instagram електромобилите на Volkswagen.

Хари Кейн – Рейндж Роувър

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

Английският капитан Хари Кейн предпочита по-практични, но също толкова луксозни автомобили. Неговият избор е Рейндж Роувър – модел, който предлага комфорт, простор и висока проходимост. Това е идеалният автомобил за Кейн, който цени сигурността и удобството за семейството си, докато все още запазва впечатляващия си външен вид.

В своя Instagram, той не е качил возилото си, но за сметка на това държи, неговата аудитория да бъде информирана за всеки мач в който той участва, затова ви пускаме малко кадри от неговите изяви на терена.

Кевин Де Бройне – Мерцедес-Бенц G-Class

Белгийският плеймейкър Кевин Де Бройне избира Мерцедес-Бенц G-Class, известен също като "G-Wagon". Този SUV е символ на лукс и мощност, като съчетава елегантен дизайн с впечатляваща производителност. За Де Бройне, който е известен с точността и класата си на терена, G-Class представлява идеалната комбинация от стил и функционалност.

Ето тук обаче можем да го видим излизащ от Ауди Q5

Серхио Рамос – Ферари 488 GTB

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Испанският защитник Серхио Рамос, който винаги впечатлява с агресивната си игра и лидерски качества, е горд собственик на Ферари 488 GTB. Този спортен автомобил е символ на италианското автомобилостроене и предлага изключителна скорост и маневреност. Ферари 488 GTB е идеалният избор за Рамос, който е свикнал да бъде център на вниманието както на терена, така и извън него. Дали обаче го ползва в ежедневието си или само за специални поводи, можем само да гадаем, тъй като в неговият Instagram, той е качил видео направено може би от негов близък. В него се вижда как се разминават двете коли, а щастливият Рамос, шофира Mercedes.

Джанлуиджи Донарума – Ауди RS Q8

Италианският вратар Джанлуиджи Донарума, известен със своите рефлекси и стабилност, предпочита Ауди RS Q8. Този автомобил комбинира спортен дух и лукс, като предлага изключителна производителност и комфорт. За Донарума, който трябва да бъде винаги подготвен за всичко, RS Q8 предоставя идеалната комбинация от мощност и стил.

 

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол