Ернестина Шинова: "От нашето отношение зависи и онова, което се връща към нас"

Тази седмица в рубриката "Тук и сега" Ернестина Шинова отваря своя свят пред Деси Банова-Плевнелиева.

Тя е снаха на големия Петър Слабаков, дъщеря на писателя сатирик и сценарист Чавдар Шинов и съпруга на режисьора- бунтар и евродепутат Андрей Слабаков, но винаги е греела със собствена светлина. А това е един разговор за любовта и чудесата:

Разговорът се провежда в църквата "Св. Панталеймон" в Бояна, защото това е много специално място за нея след здравословните премеждия, които е имала.

"Това забързан свят ни трябват оазиси на нормалност. Често идвам тук, паля свещ, пожелавам си разни неща - за мен, за България, за света."

Ернестина разкрива, че именно вярата ѝ е помагала в най-тежките моменти. По време на бремеността с дъщеря ѝ, се случва катастрофа и актрисата получава отлепяне на плацентата. Има сериозен риск както за живота на бебето, така и за нейния собствен.

"Бях учудена колко бях спокойна в този момент. Не се страхувах от смъртта. Бог е една огромна енергия, която трябва да уважаваш, за да ти върне добро. От нашето отношение зависи и онова, което се връща към нас"

Тя разкрива, че като дете никога не е мечтала да стане актриса, а желанието се е появило доста по-късно.

"Това се оформи по-късно. Минах през всички възможни желания - полицай, балерина, художничка. Първата ми мечта беше да бъда лекар, а втората, ако не стана лекар, да бъда актриса. Стана така, че изпитите за ВИТИЗ бяха преди тези за медицинска академия. И аз понеже съм мързелива по природа, реших да не се явявам на повече изпити и си останах във ВИТИЗ.

Вижте цялото интервю във видеото горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол