Ексцентричната Кристи напусна Къщата на Big Brother

Кристи
Снимка:

Младата актриса и модел Кристи е вторият изгонен съквартирант от Къщата на Big Brother. Тя получи само 15% от подкрепата на зрителите при гласуването в приложението на NOVA PLAY. Най-много положителен вот сред номинираните тази седмица спечели колоритният Георги, които събра 29% от гласовете, а на споделеното второ място с по 28% останаха агент „Енигма“ Петър и лъчезарната Ванеса.

Кристи беше един от най-противоречивите и провокативни образи в новия сезон на култовото риалити, а голямата част от ситуациите с нея в Къщата станаха вайръл в социалните мрежи. Вярна на своя бунтарски дух, в ексклузивен разговор с водещата Марина Цекова за зрителите на „Събуди се“ по NOVA, Кристи сподели: „Това беше точният момент, в който трябваше да се оттегля. Най-лесно е да се съди от дивана вкъщи.“

Днес след 17:00 ч. Кристи ще бъде специален гост и в официалния подкаст „Голямата Сестра“ с водеща Елена Сергова. Там тя ще разкаже откровено за трудностите по време на престоя ѝ в Къщата, за любовния си живот и за вълнението как семейството ѝ ще я приеме след участието ѝ в Big Brother. Епизодът ще бъде достъпен в каналите на подкаста в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

В понеделник, 21 октомври, от 16:00 часа в NOVA PLAY ще има специален лайв стрийм от Къщата. Съквартирантите ще имат нова задача, поставена от Big Brother, а зрителите ще могат да ги наблюдават на живо. 

Гледайте Big Brother от вторник до петък от 22:00 ч. и в събота от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти