Ефектът "Памела Андерсън": Дрю Баримор и Валери Бертинели - без грим (ВИДЕО)

На актрисата Памела Андерсън да се показва без грим, й стана навик. И трябва да признаем, че изглежда страхотно! Точно така, както повечето жени на нейната възраст изглеждат всеки ден. А това вдъхновява.

Оказва се обаче, че вдъхновените не сме само ние, а и някои доста именити нейни холивудски колежки. Става въпрос за не коя да е, а Дрю Баримор, която се пусна без грим в собственото си шоу - "Шоуто на Дрю Баримор". Видеото по-долу е от TikTok, като то е рекламно на предстоящ епизод.

@thedrewbarrymoreshow Pamela Anderson shares why she ditched makeup for good. Tune in TUESDAY (Oct. 22) for more! #pamelaanderson #makeup #beauty #skincare @sonsie ♬ original sound - thedrewbarrymoreshow

Във видеото виждаме водещата Дрю Баримор и нейната гостенка, актрисата Валери Бертинели, без капка грим. Гост в студиото е и самата Памела Андерсън, като водещата я нарича "пионер". "Не е ли освобождаващо? Не се ли чувстваш свободна? Аз се чувствам свободна, макар че ми отне известно време, но да не забравяме, че ние сме най-големите си критици", споделя Памела във видеото.

Актрисата споделя и защо е започнала да се показва на публични места без грим. "Бях на седмицата на модата в Париж и си помислих, че ако отида на някое шоу там, аз не трябва да се състезавам с никого. Бих прекарала 3 часа при гримьор, а върху себе си имах прекрасни дрехи на Вивиан Уестууд върху себе си". Памела признава, че не си е и помислила, че някой би забелязал, че тя е без грим. "Чак когато започнаха да идват при мен хората и да ми правят комплименти, си помислих, че това е много добро послание", допълва тя. 

Андерсън споделя с Дрю Баримор и Валери Бертинели, че през целия си живот е играла роли. "Преди няколко години се запитах коя всъщност съм аз. Тогава се прибрах вкъщи и започнах да работя в градината. Бях без грим и осъзнах колко добре се чувствам", разказва тя. 

Съвсем скоро се очаква Памела Андерсън да издаде нова книга. Тя ще е посветена на любимите й веган рецепти. 

Прочетете още:

Ефектът

Горещо

Известни

Ефектът "Памела Андерсън": Дрю Баримор и Валери Бертинели - без грим (ВИДЕО)

На актрисата Памела Андерсън да се показва без грим, й стана навик. И трябва да признаем, че изгл...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти