марк антъни дом
Снимка: Architectural Digest

Една сбъдната мечта: заповядайте в имението на Марк Антъни в Доминиканската република!

Докато правят приготовления за предстоящата си грандиозна сватба, Марк Антъни и годеницата му решават да си го направят още "по-интересно" и да съчетаят довършителните работи по строежа на новия си дом с партито след голямото събитие. 

Всеки, който се е докосвал дори бегло до работа с майстори и реновиране или строеж на апартамент, знае, че в такива случаи винаги изникват непредвидени ситуации - времето не достига и винаги срокът се увеличава минимум със седмица. 

А Марк Антъни и Шанън де Лима Мюниз направо решават да съберат гостите от сватбата си именно в новия си дом, няколко дни след като са казали заветното "Да". Сега разбирате колко натоварващо това може да звучи за една бъдеща булка, макар и годеникът ѝ да е световноизвестен. 

марк антъни дом
Снимка: Architectural Digest

Наистина не можем да си представим какво би било да организираме сватба и ремонт по едно също време. Напрежението би било огромно! Но не такъв е и случаят с двамата влюбени. 

Мечтаната за тях къща в Доминиканската република се намира в курорта Каса де Кампо и е всичко, което някога са искали - сладко бягство от забързания живот в Америка, океан и невероятни залези. 

"Всъщност партито по случай новия ни дом буквално съвпадаше със сватбения ни уикенд!", казва Марк Антъни. 

 

марк антъни дом
Снимка: Architectural Digest

"Гостите ни долетяха от всички краища на света. По едно и също време аз, съпругата ми и всички наши приятели разглеждахме къщата и живеехме за първи път в нея. Заедно се радвахме на резултата и празнувахме съюза ни."

Огромното имение, което съвсем спокойно можем да наречем "мечтан дом", се разпростира на повече от 900 кв.м. площ. В дома на звездата могат да отседнат 24 човека - разнообразието от бунгала за гости, допълнителни стаи и огромна обща част позволяват това да се случи без проблем. 

Два басейна, великолепна зона за забавления и занимания на открито, всички свързани помежду си с пътеки от гъста зелена трева - това са само малка част от "екстрите", които това имение има. 

марк антъни дом
Снимка: Architectural Digest

"Този дом е построен с идеята да бъде споделян с приятели и семейство!", казва Антъни за комплекса, разположен достатъчно далеч от бреговата линия, осигурявайки максимално уединение на всички посетители.

Разгледайте детайлно дома на Марк Антъни и , за съжаление вече бившата му съпруга в нашата галерия. ►

Двойката се раздели окончателно в началото на 2017-та година. Но певецът все още живее в дома им.

С удоволствие и вие бихте живели в него, нали? 

сг
Снимка: Architectural Digest

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, за да откриете още материали на Edna.bg, които ще ви развълнуват!

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти