Edna готина баба: Вижте сладките внуци на Аня Пенчева

Аня Пенчева винаги е била повод за възхищение със своя всепризнат талант, сексапил и харизма, които вече няколко десетилетия вълнуват публиката. Напоследък обаче забелязахме още едно нещо, заради което тя заслужава аплодисментите ни - Аня Пенчева е страхотна баба, която обича да прекарва време с внуците си и да споделя тези весели моменти със света. 

Актрисата има радостта да чува обръщението „бабо“ все по-често, след като синът ѝ Ангел Караньотов, който е 4-кратен европейски шампион по супермото, я зарадва с още един внук по-рано тази година. Ангел стана татко за пръв път през 2020 година, когато приятелката му, автомобилната състезателка Ива Русинова, роди момченце - Борис.

Пенчева има и двама внуци от дъщеря си, журналистката Петя Дикова - Сашко и Илиян от писателя Илиян Любомиров - и е почетна баба и на сина на доведената си дъщеря от втория си мъж Ивайло Караньотов.

►"Тя ми даде криле и сили": Ивайло Караньотов с обич за Аня Пенчева, с която са заедно от 36 г.

"Пълно е с деца в семейството ни. Какво по-хубаво от това", радва се Пенчева, която се наслаждава на всеки момент, прекаран с малките.

Подходът на 66-годишната красавица на българското кино към внуците е доста либерален, споделят нейните близки. Тя не им се кара, винаги е усмихната и дори се възползва от актьорския си талант, за да ги забавлява, разказва синът ѝ Ангел Караньотов.

"Има нещо много детинско в нея, което винаги ме умилява. Вярно, че понякога се престарава, но пък и децата ни са осъзнати - искат сами да се грижат в повечето време за малките, рядко ни ги оставят. Повече сме си сами с Аня, но това не ни напряга", споделя Ивайло Караньотов. 

Аня откровено признава, че иска внуците ѝ да я наричат „бабо” и не разбира претенциите на свои суетни колежки, които настояват техните наследници да ги наричат по име, за да не се чувстват стари.

Вижте в галерията най-сладките моменти на Аня Пенчева като баба:

Най-добрата баба: Вижте сладките внуци на Аня Пенчева

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол