Любовта е във въздуха: Еди Мърфи вдигна сватба на Карибите (СНИМКИ)

Легендарният актьор и комик Еди Мърфи се ожени за дългогодишната си любима, австралийския модел Пейдж Бъчър. Двамата си размениха обети на интимна церемония на красивия остров Ангуила в Карибите. Церемонията се проведе на 9 юли и беше специално организирана само за най-близките им приятели и членове на семейството.

Еди Мърфи и Пейдж Бъчър започнаха романтичната си връзка през 2012 година. Техният любовен път бе увенчан със сгодяване през септември 2018 г., а в годините преди това двойката посрещна две деца – дъщеря им Изи Оона, родена през май 2016 г., и сина им Макс Чарлз, който се появи на бял свят през ноември 2018 г. Сватбата им идва шест години след годежа, като това е първи брак за Пейдж и втори за Еди.

На сватбата си Пейдж сияе в елегантна дантелена рокля с корсет, създадена от известната дизайнерка Мира Цвилингер. Еди, от своя страна, е облечен в бял костюм от италианската марка Brioni.

Мърфи, който е известен не само с актьорските си умения, но и с многобройните си деца – общо десет на брой от различни връзки. Той често споделя колко важни са семейството и децата за него. На церемонията по връчването на наградата Сесил Б. Демил на "Златен глобус" за 2023 г., актьорът публично благодари на Пейдж и децата си за тяхната любов и подкрепа.

Сватбата на Еди Мърфи идва в момент, когато актьорът се завръща към една от най-емблематичните си роли – тази на Аксел Фоли в четвъртата част на "Ченгето от Бевърли Хилс". Филмът, който дебютира в Netflix на 3 юли, показва как Фоли се завръща в Бевърли Хилс, обединявайки сили с нови и стари приятели, за да разкрие конспирация.

Еди и Пейдж, въпреки славата си, предпочитат да пазят личния си живот извън светлините на прожекторите. Двойката рядко дава интервюта и избягва социалните мрежи. Това им позволява да се насладят на лични и семейни моменти далеч от любопитните погледи на обществото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти