Джордж Клуни за уменията на Амал в кухнята:,,По-добре аз да готвя или всички ще умрем!"

джордж клуни амал
Снимка: Getty

Амал Клуни е добра в много неща, но не и в готвенето!

Съпругът ѝ Джордж Клуни наскоро се пошегува, че уменията ѝ в кухнята са достатъчно лоши, за да убие цялото им семейство.

.

Съпругата ми е брилянтен адвокат. Тя е един от най-големите адвокати в света, но по-добре аз да готвя, или всички ще умрем“, каза той пред „Extra“ в понеделник вечерта на премиерата в Лос Анджелис на „The Boys in the Boat“ на Amazon, който той режисира.

На въпроса какво ще имат в менюто си той и адвокатът по правата на човека за предстоящите празници, Джордж разкри, че ще приготви „малка коледна пуйка тази година“, подобна на тази, която направил на Деня на благодарността.

Двойката, която се ожени през септември 2014 г. и са родители на 6-годишните близнаци Ела и Александър, мина ръка за ръка по червения килим преди събитието.

45-годишната Амал блестеше в рокля на Versace с презрамки в ярко жълто, докато актьорът избра класически черен костюм с тъмносиня риза отдолу.

На въпроса дали децата му разбират кой е баща им, Джордж каза, че „нямат никаква представа“.

„В един момент онзи ден едно от децата в училище каза на нашето дете, че съм известен“, сподели той. „И синът ми каза: „Татко, какво е известен?“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти