Джони Деп с рядък коментар за „изключителната“ Ванеса Паради и дъщеря си, която скандализира Кан

Лили Роуз Деп се появи в Кан за премиерата на сериала „Идолът“, в който изпълнява главна роля, а дни по-рано баща ѝ Джони Деп направи рядък коментар за семейството си.

Пред камерата на изданието Madame Figaro 58-годишният актьор сподели повече за отношението си към Франция. Страната се превърна в негов втори дом по време на отношенията му с Ванеса Паради, продължили между 1998 и 2012 г.

„Все още съм заинтересован от френската култура“, споделя Деп, и то говорейки френски. „Франция ми е дала много неща и продължава да го прави. 15 години с изключителна жена, две деца. Това беше чудо и наистина ме промени“, обяснява той последното през смях.

Продължавайки разговора на английски, актьорът разказва още за усещането да си родител на две пораснали деца, едно от които вървящо по неговите стъпки.

Джони Деп се завърна под прожекторите с премиера в Кан
Сбогом, Холивуд: Джони Деп и филмовото му завръщане на фестивала в Кан

„За един баща, да види дъщеря си, че вече е млада жена, която се държи с елегантност, достойнство и доброта…тя наистина има нещо специално, талант. Тя просто е себе си, но не се спира. Знае, че работата е важна за нея. И се труди.“

„Няма нещо, което аз, Ванеса или когото и да било друг може да направи повече от това тя да ме накара да се гордея с нея“, признава още Деп за дъщеря си и допълва: „Умно дете. Същото се отнася и за моето момче Джак. Аз съм голям късметлия.“

Актьорът, който в Кан представи новия филм със свое участие „Жан дьо Бари“, завърши темата за децата си, шегувайки се: „Някой ден те ще бъдат мои деца и могат да сменят моите памперси.“

Лили-Роуз Деп с винтидж Chanel в Кан

В понеделник вечер Лили-Роуз Деп се завладя червения килим в Кан. 23-годишната актриса се появи с винтидж минирокля Chanel в черно. Пред камерите тя позира заедно с колегите си от сериала „Идолът“, сред които своя екранен партньор Абел Тесфайе, когото познаваме като музикалната звезда The Weeknd.

Първите два епизода на продукцията, прожектирани на фестивала, беше посрещнати с противоречиви отзиви от критиката. Престижното киноиздание Variety пише, че сериалът „шокира Кан“ с голота и секс сцени.

В „Идолът“, от създателя на „Еуфория“, Лили-Роуз Деп играе изгряващата поп сензация Джоуселин, попаднала в хищния свят на музкалния шоубизнес. Притисната от екипа си за нов албум, тя попада на лидера на култ Тедрос (Абел Тесфайе), който таи амбиции за нейната кариера.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти