Дженифър Лорънс ще става майка за втори път!

Семейството на носителката на „Оскар“ Дженифър Лорънс и съпруга ѝ Кук Марони скоро ще се увеличи. Актрисата и артгалеристът са споделили радостната новина чрез социалните мрежи и списание Vogue, че очакват второто си дете. Въпреки че не се разкрива полът на бебето или очакваната дата на раждането, едно е ясно – щастието отново е пред прага им.

34-годишната актриса, известна с хитовите си роли в „Игрите на глада“ и „Наръчник на оптимиста“, и 40-годишният ѝ съпруг Кук Марони, вече са родители на Сай, който се роди през февруари 2022 г. Двойката, която се венча през октомври 2019 г., не е крила вълнението си от родителството, като Лорънс в свои интервюта често е споделяла колко голяма подкрепа ѝ е Марони, наричайки го „най-добрият баща в света“.

Още през юни 2023 г., в интервю с Камерън Диас за Interview Magazine, Лорънс сподели как майчинството е променило отношението ѝ към известността и папараците. Актрисата говори открито за това колко повече мисли за личния си живот и за необходимостта да защитава своето семейство. Въпреки това, Лорънс винаги е подчертавала колко е благодарна за кариерата си и за всичко, което постига, но днес семейството ѝ е на първо място.

Докато светът очаква с нетърпение още новини около бебе номер две, е ясно, че Лорънс и Марони са готови за новата глава в живота си, изпълнена с още повече любов и нови предизвикателства.

Дженифър Лорънс ще става майка за втори път!

От Холивуд

Известни

Дженифър Лорънс ще става майка за втори път!

Семейството на носителката на „Оскар“ Дженифър Лорънс и съпруга ѝ Кук Марони скоро ще...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти