Дженифър Анистън в политически скандал на тема "бездетни жени с котки"

Холивудската актриса Дженифър Анистън критикува кандидата за вицепремиер на президента Доналд Тръмп за коментари, направени преди време за жени без деца.

Джей Ди Ванс се появи в бившето шоу на Тъкър Карлсън по Fox News през 2021 г., наричайки някои жени „бездетни дами с котки, които са нещастни в живота си“.

Клипове от интервюто в момента обикалят социалните мрежи.

Анистън сподели екранна снимка на интервюто в свое стори в Instagram в сряда, като написа: „Не мога да повярвам, че това изказване идва от потенциален вицепрезидент на Съединените щати.“

Анистън се прицели и в крайнодясната позиция на Ванс относно репродуктивните права.

"Г-н Ванс, моля се дъщеря Ви да има късмета един ден да има собствени деца. Надявам се, че няма да се наложи да се обърне към ин витро като втора възможност. Защото се опитвате да й отнемете и това“, написа Анистън.

Според TODAY Ванс и съпругата му имат 2-годишна дъщеря на име Мирабел, както и двама сина - Юън (6 г.) и Вивек (4 г.)

Най-красивите моменти след 50 на Дженифър Анистън

Ванс беше сред републиканците в Сената, които гласуваха през юни за блокиране на законодателство, което ще защити достъпа до ин витро оплождане, според доклад на CBS News.

Говорител на кампанията на Ванс препрати CBS News към други коментари от 2021 г. на Ванс, в които той изясни, че „целта на неговите забележки“, направени във Fox News относно „бездетните дами с котки“, не са хора, които не могат или не могат да имат деца .

Преди това Анистън разкри за собствените си проблеми с плодовитостта пред Allure Magazine и обясни, че се е подлагала на ин витро процедура в миналото, като каза, че се е опитвала да забременее в края на 30-те си години. В крайна сметка тя никога не е имала деца.

„Опитвах се да забременея. Това беше предизвикателен път за мен, пътят на правенето на бебе“, каза тя пред Allure в интервюто през ноември 2022 г.

В историята си в Instagram в сряда Анистън също изглежда подкрепя Камала Харис, публикувайки повторно видео от 2018 г., на което Харис оказва натиск върху тогавашния кандидат за Върховния съд Брет Кавано относно правата на аборт.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти