Дженифър Анистън показа дома си: Ето как изглежда имение за 21 милиона долара (ВИДЕО)

Актрисата от "Приятели" Дженифър Анистън предостави на феновете си ексклузивен поглед върху нейното имение в Бел Еър, оценено на 21 милиона долара, докато се подготвяше за наградите "Еми" 2024. Видеото, споделено в нейния Instagram акаунт, събра милиони гледания и възхищение от нейните последователи.


Видеото започва с близък план на роклята на Дженифър без презрамки на Оскар де ла Рента, преди да покаже как тя се гримира и оформя косата си до съвършенство. Докато продължава, Анистън случайно показва части от дома си, включително елегантна всекидневна, пълна с произведения на изкуството и скулптури, и впечатляваща библиотека, пълна със златно подвързани книги. Видеото също така предлага кратък поглед към външните пространства на имота.

Най-красивите моменти след 50 на Дженифър Анистън

Имението, първоначално проектирано и завършено през 1965 г., е претърпяло редизайн от архитекта Фредерик Фишър, преди Дженифър да закупи имота през 2011 г. Въпреки че Фишър се фокусира върху „готин и минималистичен“ дизайн, Анистън си сътрудничи с интериорния дизайнер Стивън Шадли, за да добави топлина и привлекателност чрез включване на естествени елементи като дърво, камък и бронз.

Видеото бързо стана популярно, като феновете на Дженифър Анистън изразиха възхищението си от нейния изискан вкус и начина й на живот. .

 

Прочетете още:

Дженифър Анистън показа дома си: Ето как изглежда имение за 21 милиона долара (ВИДЕО)

От Холивуд

Известни

Дженифър Анистън показа дома си: Ето как изглежда имение за 21 милиона долара (ВИДЕО)

Актрисата от "Приятели" Дженифър Анистън предостави на феновете си ексклузивен поглед в...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти