Джена Ортега даде отговор! Имала ли е в действителност връзка с Джони Деп или не?

Светът на Холивуд винаги е бил пълен със сензации и слухове, но понякога някои истории преминават границите на абсурда. Такава бе ситуацията с Джена Ортега, която през последните месеци се оказа във вихъра на слуховете за романтична връзка с Джони Деп – нещо, което тя наскоро категорично опроверга с чувство за хумор.

Всичко започна през август 2023 г., когато в социалните мрежи се появиха твърдения, че 21-годишната актриса има връзка с 60-годишния Деп. Въпреки че мнозина отхвърлиха слуховете като нелепи, те бързо се разпространиха, оставяйки някои хора в недоумение.

В интервю за BuzzFeed, част от кампанията за промотиране на новия й филм „Бийтълджус 2“, Джена Ортега реши да се пошегува с абсурдността на тези твърдения. Попитана кое е най-щурото нещо, което е чувала за себе си, тя заяви:

„Вероятно, че съм във връзка с Джони Деп и просто искам всички да ни оставят на мира. Това е лудост. Никога не съм говорила по тази тема. Аз дори не познавам лично Деп, не сме работили заедно.“

Коментарът на Ортега ясно показва, че младата звезда не се тревожи от тези слухове, като дори намира начин да се забавлява с тях. Нейният отговор бе приет с усмивка от феновете, които също се включиха в шегата, посочвайки, че ако самата Джена не приема сериозно тези твърдения, никой друг не би трябвало да го прави.

Джони Деп и Юлия Власова

Но не само Ортега се изказа по темата. Говорител на Джони Деп също категорично отхвърли тези слухове, подчертавайки, че двамата актьори никога не са се срещали и нямат планове за съвместни проекти.

„Той никога не я е срещал, нито е разговарял с нея. Не е въвлечен в никакви проекти с нейно участие, нито има такова намерение. Ядосан е от тези безпочвени и злонамерени слухове, които се опитват да нарушат репутацията и кариерата му“, сподели представителят на Деп.

Този вид клюки не са нещо ново за Холивуд. Историята е пълна с примери за странни и неправдоподобни слухове, които често водят до комични ситуации. Но за щастие, както Джена Ортега демонстрира, с чувство за хумор и позитивна нагласа, тези истории могат да бъдат лесно разсмиващи, а не тревожни.

Прекрасната Лили-Роуз Деп през годините

Междувременно Джена остава фокусирана върху кариерата си, като филмът „Бийтълджус 2“, където тя си партнира с легенди като Майкъл Кийтън и Уинона Райдър, е сред най-очакваните заглавия на годината. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти