Добри новини: Кейт се подобрява!

След месеци на мълчание от кралския двор и почти ежедневни спекулации в медиите - най-накрая се прокрадва лъч светлина по отношение на лечението от рак на Кейт Мидълтън.

„Беше голямо облекчение,  тя понася лекарствата и всъщност се справя много по-добре с лечението“, казва близка приятелка на кралското семейство пред Vanity Fair.

След съобщенията, че Кейт Мидълтън е била видяна навън със семейството си през последните дни, спекулациите се насочиха към това кога принцесата ще се върне към официални ангажименти.

Крал Чарлз, принц Уилям, принц Джордж усмихнати до уши на фона на кралските бури

Докладите, в които се твърди, че принцеса Кейт едва ли ще се върне на работа до следващата година, са неточни, твърдят източници пред Vanity Fair и докато Daily Mail съобщи, че Кейт може да се върне още тази есен, всъщност официално не е планирана дата за завръщането й.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Пред Vanity Fair източникът съобщава , че Кейт не бърза да се върне на работа, като в момента се фокусира изцяло върху възстановяването си. Според друг добре запознат източник:

„Няма времева линия и със сигурност няма бързане. Завръщането й ще бъде, когато Катрин се почувства готова и когато получи зелена светлина от своя медицински екип. Но тя 100% ще се върне на работа, това няма съмнение.”

Въпреки че е преустановила всички задължения, свързани с работата, Кейт е била държана в течение за развитието на доклад, публикуван миналата седмица от Кралския фондационен център за ранно детство и свързаната с него работна група за бизнес, като преди това помощник на кралското семейство разкри, че Кейт е чела доклада и е информирана за него. Говорител на двореца Кенсингтън обаче подчерта, че новината не трябва да се разглежда като пример за връщането й на работа.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти