Дни преди скандалния сериал: Меган Маркъл и принц Хари завладяха червения килим и получиха голяма награда

Принц Хари и Меган Маркъл събраха всички погледи по червения килим на годишната Ripple of Hope Gala във вторник вечер, само два дни преди официалната премиера на дългоочаквания им документален сериал „Хари и Меган“ на Netflix.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са носителите на наградата Ripple of Hope на Робърт Ф. Кенеди за 2022 г. За повода Меган носеше разкошна миди рокля с отворени рамене в цвят слонова кост, с дълги ръкави и пола тип лале. Тя съчета визията си с блестящи диамантени обеци и черни обувки.

Кери Кенеди, президент на Robert F. Kennedy Human Rights, организация с нестопанска цел, която е кръстена на покойния ѝ баща, обясни защо двамата са наградени в прессъобщение, изпратено преди събитието.

„Двойката винаги се е отличавала с готовността си да говори и да промени възприятието за расовата справедливост и психичното здраве по света“, каза Кенеди в изявлението си. „Те въплъщават типа морален кураж, който баща ми веднъж нарече „единствено основно, жизненоважно качество за тези, които се стремят да променят един свят, който най-болезнено се поддава на промяната.“

Меган Маркъл и принц Хари елегантни на Ripple of Hope Gala

Наградите, които се връчват от Алек Болдуин, почетоха и президента на Украйна Володимир Зеленски с наградата Ripple of Hope. Играчът от НБА и активист за граждански права Бил Ръсел, който почина през 2022 г., също беше удостоен с награда посмъртно.

Миналия месец Кенеди хвърли повече светлина върху наградата на двойката в ексклузивно интервю за испанския уебсайт El Confidencial.

Тя разказа пред изданието, че Меган и Хари „отидоха в най-старата институция в историята на Обединеното кралство и им казаха какво правят грешно, че не могат да имат структурен расизъм в институцията; че не могат да поддържат недоразумения относно психичното здраве“, като се позовава на твърдението на двойката за расизъм в кралското семейство и липсата на помощ, когато херцогинята на Съсекс е имала суицидни мисли.

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото

„Те знаеха, че ако направят това, ще има последствия, че ще бъдат отлъчени, ще загубят семейството си, позицията си в тази структура и че хората ще ги обвиняват за това“, продължи Кенеди.

Принц Хари за „болката и страданието“ на Кейт Мидълтън и още жени, станали част от кралското семейство

Кери Кенеди каза, че двамата все пак са го направили, „защото са вярвали, че не могат да живеят със себе си, ако не поставят под съмнение този авторитет“ и завърши, като ги нарече „героични“.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Напоследък Хари и Меган доминираха в заглавията в медиите дори повече от обикновено, след като Netflix пусна противоречивия официален трейлър за поредицата от шест серии за двойката в понеделник. 

► Целувки, сълзи и нови разкрития: Меган и Хари разтърсват с трейлър на документалния си сериал 

Стрийминг гигантът също предизвика вълнение, когато тийзърът за шоуто беше пуснат миналата седмица, на втория ден от кралското посещение на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Бостън.

► Кралска драма: Как Хари и Меган "обявиха война" на Уилям и Кейт

Първите три епизода от поредицата ще бъдат пуснати този четвъртък, докато втората част ще излезе следващия четвъртък, 15 декември.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти