Дива и щастлива: Лятото на Теодора Духовникова (СНИМКИ)

Теодора Духовникова е edna от любимите ни български актриси. След успешен театрален и филмов сезон тя започна лятото горещо и танцувално, и сподели секси танци около басейн с приятели. В постта си актрисата написа: "Първи ден ваканция !!!!
Няма такава умора,
няма такова щастие ❤️❤️❤️
Това лято мисля партитата да са всичките мои 😂
Благодаря за всичко, което ми се случи в професията тази година ❤️❤️❤️"

Компания ѝ прави една от най-близките ѝ приятелки - журналистът Диана Алексиева. И двете са сякаш недокоснати от времето и заразяват с усмивките и блясъка в погледите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana A (@diana_alexieva)

На друг фотос, споделен от актрисата Мартина Вачкова виждаме Духовникова в топлата прегръдка на актьора Владо Пенев. Тримата се забавляват на морския бряг и сияят от щастие.

Теодора Духовникова съчетава успешна актьорска кариера както на театралната сцена, така и в актуалните кино и ТВ продукции. Последният сезон на "Есента на демона" по NOVA се превърна в хит сред аудиторията, а феновете не спират да питат кога ще има 3-ти сезон.

,,Аз направих роли в последните години, които наистина не са леки роли. Така наречените роли “локомотив”. Ти закачаш тоя локомотив за себе си, изтегляш цялата пиеса и всичките си партньори. Аз усетих, че мога да бъда локомотив. И това ми даде много мощ в двигателя и много самочувствие”, каза Духовникова в интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо през март. 

За себе си споделя: "Мисля, че се успокоих в някакъв хубав смисъл на думата. И това се случи през шамарите на живота. Започнах да ставам по-малко тревожна и да си пестя силите. Започнах да ставам по-щастлива, започнах повече да се харесвам. И да си вярвам."

Ние пожелаваме страхотно лято на Теди и я очакваме отново наесен!

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти