Димитър Рачков през сълзи: Това е един от най-трудните моменти (СНИМКА)

Популярният комик и телевизионен водещ Димитър Рачков сподели един от най-личните и емоционални моменти в живота си, докосвайки сърцата на хилядите свои последователи в социалните мрежи. Поводът – синът му, Димитър Рачков-младши, се подготвя за нов етап в живота си, който ще го отведе далеч от родната страна.

Рачков, който винаги е пазил ревниво личния живот на сина си, този път не успя да скрие сълзите си и сподели вълнуващи снимки от прощалния им момент. Тези кадри, пропити с бащинска гордост и обич, предизвикаха лавина от реакции и коментари, в които феновете му изразиха своето възхищение и подкрепа.

„Едни от най-трудните моменти за нас, родителите, са едни от най-хубавите за децата ни. Успех, тате! Вярвам в теб“, написа Рачков под една от снимките, където той нежно целува сина си, изпращайки го на път към бъдещето.

По-рано тази година, в чест на завършването на сина си, Димитър Рачков организира изключително бляскава абитуриентска вечер. Тържеството беше озарено от присъствието на някои от най-големите звезди на България, сред които Софи Маринова, Мария Илиева, Христо Стоичков и Любо Киров. Всички те се събраха, за да пожелаят на младия Димитър успех и светло бъдеще.

Димитър Рачков-младши, плод на любовта на актьора с актрисата и сценаристка Христина Апостолова, завърши Френския лицей в София, а сега поема по своя път. За Рачков-младши това е началото на ново приключение, а за баща му – един от най-трудните, но и горди моменти.

Куп родни звезди изпратиха Димитър Рачков - Младши

Към момента, местоположението на бъдещото образование на Димитър Рачков-младши е държано в тайна, но е ясно, че младият талант има подкрепата на своите родители, независимо къде ще го отведе съдбата. Сигурно е, че бащините сълзи, проляти в този специален момент, са най-искреното доказателство за гордостта и любовта, които изпитва Димитър Рачков към своя син.

Рачков, известен със своето чувство за хумор този път показа друга своя страна – тази на един чувствителен баща, изпращащ сина си към големия свят. Това е момент, който ще остане запечатан не само в социалните мрежи, но и в сърцата на хилядите му почитатели, които следят неговите преживявания и радости.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти