Димитър Рачков: Цели две гордости в една снимка

Димитър Рачков изрази своята гордост и възхищение към две от най-големите спортни легенди на България в емоционален пост в своя профил в социалните мрежи. ТВ водещият и комик сподели снимка, на която е застанал до олимпийския шампион по вдигане на тежести Карлос Насар и футболната легенда Христо Стоичков.

Рачков не пропусна да подчертае значимостта на тази среща, като написа: "Цели две гордости в една снимка – олимпийският шампион и световен рекордьор Карлос Насар, и Христо Стоичков с поредно постижение като представител на FIFA. Момчета, изключително горд съм, че ви познавам".

Карлос Насар, който продължава да пише историята на българския спорт със своите изключителни постижения, и Христо Стоичков, който безспорно остава една от най-ярките звезди в световния футбол, са две личности, които вдъхновяват и обединяват нацията. Тази снимка символизира не само спортни успехи, но и гордостта от това, че България продължава да произвежда такива величия.

Постът на Рачков бързо събра стотици харесвания и коментари, като феновете на телевизионния водещ и на двамата спортисти не пропуснаха да изразят своето възхищение от това тройно обединение на таланти. В един кадър се събират три лица, всяко от които е оставило своя отпечатък върху българската история – Рачков със своя комедиен талант, Насар със своите невероятни постижения в спорта, и Стоичков, който продължава да вдъхновява след края на своята футболна кариера.

Куп родни звезди изпратиха Димитър Рачков - Младши

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти