Деси Банова-Плевнелива показа за първи път умилителна снимка на двете си деца

Журналистът на NOVA и автор на поредицата "Тук и сега", честити 1-ви юни на всички деца с умилителна снимка на двете си деца.

Деси Банова-Плевнелиева за първи път публикува снимка на двете си деца заедно и използва хубавия празничен ден, за да го направи.

На снимката виждаме порасналата дъщеря на журналистката и 4-годишния ѝ син. Лицето на малкия Йоан е скрито, но виждаме, че е наследил прекрасната руса и къдрава коса на своята майка.

Честит празник на малки и големи деца! Какво мога да си пожелая освен Господ да закриля децата ни! Не губете детското в себе си!🎈🦸‍♀️👼❤️, написа под снимката Деси Банова.

Наскоро в свое интервю в "На кафе" Деси поговори за Йоана и Йоан. 

"Дъщеря ми спортува много, но и много учи. Много е сериозна и всички казват, че е много зряла за възрастта си. Самата тя си слага много високи цели и харчи всичките си пари за книги. Икзлючително сериозно и отговорно дете е", сподели Деси за дъщеря си.

За сина си Йоан пък разкри, че е доста палав и енергичен.

"Аз не познавам по-палаво и по-енергично дете. Мога да го определя като едно русо ангелче, което те гледа дяволито. Има талант за правене на бели."

Любопитен факт е, че и двете деца на Деси Банова са кръстени на св. Йоан. В свое интервю Деси споделя, че имената не са случайно избрани.

"Винаги съм харесвала това име и за момче, и за момиче. В началото много се чудех, защото наистина е малко странно Йоанна и Йоан, но го споделих с Росен и той много го хареса", разказа щастливата майка.

Каката на бебето също е била много щастлива, че то ще носи нейното име. 

Деси Банова-Плевнелиева и Росен Плевнелиев сключиха брак през юни 2018 г. През октомври същата година се роди синът им Йоан

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти