Деми, това ти ли си? Деми Мур след лицевите корекции

Деми Мур е еталон за красота и сексапил вече няколко десетилетия. И ако дори след като подстрига блестящите си кестеняваи коси, за да се превъплъти в ролята на редник Джейн преди години, не можа да свали короната ѝ на холивудска дива, то пластичните корекции, на които се подложи преди време бяха на път да я детронират от трона на една от най-красивите жени в световната кино индрустрия.

Тежките моменти от живота на Деми Мур

Годината е 2001, Деми прави изненадваща поява на шоуто на Fendi Haute Couture и целия свят възкликва" Деми, това ти ли си?" Актрисата се появява абсолютно неузнаваема след очевидно доста инвазивни корекции по лицето си. Самата тя не ги крие, а напротив, казва в интервю, че е обсебена от външния си вид и е похарчила близо 250 000 долара, за да върне младостта. Ефектът е спорен. Всички започват да коментират защо Деми си е причинила това.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fab! (@thatsfabofficial)

Днес, повече от 20 години по-късно на 63 години Деми се е завърнала към естествения си вид и е по-красива отвсякога. Хубаво е когато слушаш не само огледалото и собствената си преценка, но и мнението на феновете и експертите.

Деми е щастлива баба и показа тяло за милиони на рождения ден на вснучката си Луета, като в същото време се грижи за бившия си съпруг - легендата Брус Уилис, който е покосен от деменция.

Вижте Деми Мур през годините в галерията ни!

Деми Мур - от дрогата до Ренесанса

 

 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти