Деми Мур: Когато бях на 15 години майка ми ме продаде за 500 долара

Холивудската актриса Деми Мур отново говори открито за тъмното си минало. В скорошно интервю тя сподели болезнени подробности, които я връщат към младежките й години – период, белязан от насилие и предателство, за което дълго време е мълчала. Едва на 15 години Мур става жертва на изнасилване, а според нейните думи, майка ѝ е замесена в ужасяващото събитие.

Актрисата разказва за този тежък момент в живота ѝ както в своята автобиографична книга „Отвътре навън“, така и в скорошни интервюта, свързани с новия ѝ филм „Субстанцията“. В книгата си Деми споделя, че майка ѝ получила 500 долара от непознат мъж, за да я изнасили.

"Това беше предателство и изнасилване", пише тя, ясно описвайки дълбоките белези, които тези събития оставят в душата ѝ.

Деми Мур - от дрогата до Ренесанса

След като напуска дома си едва на 16 години, Мур се омъжва млада и започва да търси собствен път в живота. Не след дълго тя се сблъсква с огромното напрежение на Холивуд, което води до години на битка със зависимости.

„Субстанциите станаха част от ежедневието ми“, спомня си тя за трудните моменти, когато кокаинът и алкохолът били нейни постоянни спътници.

Днес, чрез проекта си „Субстанцията“, Мур се изправя пред миналото си по нов начин, използвайки болезнените си спомени, за да създаде нещо, което ще отвори очите на обществото. Филмът разказва историята на жена, бореща се с отхвърлянето и обществените норми, особено свързани със стареенето и женската идентичност.

Любовта на Деми Мур и Брус Уилис през годините

Сценаристката и режисьорка на филма, Корали Фаргеат, също споделя своето виждане за проекта, като подчертава, че насилието над жени често остава скрито, а тя се надява да го изведе наяве и да провокира дискусия за промяна. Деми Мур, която влиза в главната роля, използва опита си не само като актриса, но и като жена, която е преживяла подобни жестокости.

Когато се запознах със сценария, осъзнах колко брутално можем да се отнасяме към самите себе си“, споделя Мур, описвайки как проектът отразява част от нейния вътрешен свят и преживявания. Този филм обещава да бъде не само артистичен, но и дълбоко емоционален, с послание за приемане и изцеление.

Прочетете още: 

Деми Мур: Когато бях на 15 години майка ми ме продаде за 500 долара

Актуално

Известни

Деми Мур: Когато бях на 15 години майка ми ме продаде за 500 долара

Холивудската актриса Деми Мур отново говори открито за тъмното си минало. В скорошно интервю тя с...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти