С баба на червения килим: приказната Флорънс Пю заблестя със специална дама до себе си

Освен че зашемети с появата си на червения килим във Венеция, Флорънс Пю умили всички с избора си на придружител за филмовия фестивал.

В понеделник вечер 26-годишната актриса присъства на премиерата на филма „Не се тревожи, скъпа“, в който играе главна роля, и взе със себе си не кой друг, а своята баба Пат!

Още при пристигането си във Венеция британката сподели снимка в Instagram, на която я виждаме хваната за ръка с 85-годишната дама.

Пат по-късно се присъедини към своята внучка на червения килим, облечена изцяло в бяло и с шал на едри розови цветя. С широка усмивка на лицето Пат видимо се радваше на вниманието от страна на Пю и фотографите.

Вижте кадри в галерията тук:

Флорънс Пю и 85-годишната ѝ баба завладяха червения килим във Венеция

Гостувайки на предаването на Беър Грилс “Running Wild With Bear Grylls: The Challenge”, актрисата описа своята баба като „донякъде пристрастена към адреналина“. Пю сподели още, че ходят заедно на катерене и на 85 години Пат все още обича активностите на открито.

Наскоро Пю сподели с последователите си в Instagram кадър с баба, на който ги виждаме по време на разходка. „Тя е елегантност, тя е грация, тя е баба Пат“, написа актрисата в публикацията.

Актрисата спомена баба си и в интервю за септемврийския брой на Harper’s Bazaar, адресирайки критиките към разкриващата гърдите ѝ рокля, с която се пови в Рим за ревю на Valentino. „Отидох да видя баба ми и тя каза: „Каква е цялата тази работа със зърната ти?“, сподели Флорънс и обясни още, че реакцията на Пат е била да ахне: „Защото роклята беше толкова красива.“

Британската актриса не разочарова и с визията си на Филмовия фестивал във Венеция, за която отново заложи на модел от Valentino. Пю изглеждаше приказно в полупрозрачна черна рокля с бухнали ръкави и дълъг шлейф, обсипана с блестящи мъниста.

Вижте снимки от появата ѝ в галерията тук:

Флорънс Пю спира дъха във Венеция с рокля Valentino

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти