Да бъдеш с Бен Афлек: Какво имат да кажат бившите на актьора за него

Бракът на Бен Афлек и Дженифър Лопес е всичко, за което всеки може да говори в момента, тъй като феновете на звездната двойка бяха разтърсени от съобщения, че има проблеми в рая.

Въпреки това, 51-годишният актьор и режисьор и неговата съпруга от две години, на 54, поддържат единен фронт и от време на време се появяват заедно, докато жонглират с различните си други ангажименти.

Джей Ло и Бен Афлек отново засияха един до друг

Звездата от „Добрият Уил Хънтинг“ има своята собствена история на звездни романси. Вижте някои от най-забележителните връзки на актьора през годините и научете какво имат да кажат бившите му за него след края на отношенията им...

Гуинет Полтроу

Бен и Гуинет Полтроу се срещаха известно време между 1997 и 2000 г. Двамата участваха заедно в спечелилия Оскар филм „Влюбеният Шекспир“ (1998) и в „Отскачане“ (2000). Запознават се на парти, организирано от Харви Уайнстийн скоро след като Бен печели своя Оскар за "Добрия Уил Хънтинг".

През годините Гуинет няколко пъти се е изказвала откровено за връзката им. Тя запазва уважителния тон и гледа положително на нея. По време на интервю за Шоуто на Хауърд Стърн през 2018 г. тя цитира факта, че и на двамата им е било нужно да израснат по време на връзката.

„Мисля, че има определени гаджета, с които се опитвате да измислите неща, нали? Например, опитвате се да излекувате някои неща от детството си“, сподели тя. „Той беше до голяма степен урок по този начин. Не съм сигурна точно какво се опитвах да излекувам в този случай, но беше... той беше, знаете ли, беше специфично.“

Тя каза, че е намирала по-голяма стойност в това да бъде с някой "добре изглеждащ", когато е била по-млада, като форма на утвърждаване, добавяйки: "Но той не беше на добро място в живота си, за да има приятелка."

Дженифър Гарнър

От 2005 г. до 2018 г. Бен беше женен за Дженифър Гарнър и двойката посрещна заедно децата им Вайълет, Фин и Самуел. Те се разделиха най-вече заради борбите на Бен със зависимостта към алкохола (и докладваната афера с бавачка), въпреки че оттогава остават добри приятели.

В интервю за Vanity Fair през 2016 г., след обявяването на раздялата им, Дженифър емоционално отбеляза, че макар да планират да останат близки в името на децата си, нейната идея за романтика е била наранена. „Това е една от болките в живота ми, че в нещо, в което вярвам толкова силно, се провалих напълно два пъти.“

Актрисата също така спомена в интервюто си за Vanity Fair, че е загубила мечтата си да танцува със съпруга си на сватбата на дъщеря си, но в разговор през 2021 г. с The Hollywood Reporter тя предположи, че времето ги е излекувало. „Когато децата ни се оженят, ще танцуваме, вече го знам. Ще се забавляваме и ще си прекарваме страхотно. Вече не се тревожа за това.“

Линдзи Шукъс

Бен излизаше периодично с Линдзи Шукъс между 2017 и 2019 г., въпреки че връзката им на два бряга очевидно не проработи, защото той беше базиран предимно в Калифорния, а тя живееше в Ню Йорк.

Нито един от двамата не е говорил открито за връзката, въпреки че често са били виждани заедно, но през 2018 г. Линдзи, продуцент и ръководител на таланти в популярното шоу Saturday Night Live, сподели по-загадъчен разказ в интервю за Elle.

„Странно е за мен“, каза тя за разпалването на толкова много обществено любопитство по-късно в живота, благодарение отчасти на романса си с актьора от "Въздушния". „Цялата ми кариера е била зад камерата и определено там се чувствам най-удобно.“ 

„Аз съм продуцент, аз съм майка, приятел“, добави Линдзи, избягвайки да говори много за тогавашния си приятел. „Това, че ме смятат за публична личност, искрено ме кара да се смея.“

Ана де Армас

Бен и Ана де Армас се запознаха през 2019 г., когато заснеха заедно филма "Дълбока вода" (който не беше пуснат до 2022 г.), но връзката им наистина започна през 2020 г., когато започнаха да стоят под карантина заедно.

Въпреки че станаха любими на папараците заради многобройните си нежни излизания заедно, те се разделиха през 2021 г. Оттогава никога не са говорили много един за друг, въпреки че в интервю за Elle през 2022 г. Ана спомена как постоянното наблюдение около връзката им я е вдъхновило да напусне Лос Анджелис и да се премести в Ню Йорк.

Тя нарече непрестанните снимки и клюки около романтиката им „ужасни“, но ги сметна за отварящо очите преживяване. "Това е една от причините, поради които напуснах Ел Ей"

Звездата от „Блондинка“ продължи: „Това не е мястото, където да бъда. Стана малко прекалено. Няма изход", казвайки, че в Лос Анджелис "винаги имаш чувството, че нещо ти липсва, това е град, който те кара да се тревожиш."

Спомен за edna любов: романтичните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти