Чудеса се случват: Адриана Лима се завръща на модния подиум на Victoria's Secret

В света на модата рядко се случва нещо толкова необикновено, колкото завръщането на легендарния супермодел Адриана Лима на подиума. След шестгодишно отсъствие, бразилската красавица, известна като „Най-добрият ангел“ на Victoria's Secret, отново ще стъпи на сцената, за да покаже спиращата дъха колекция бельо на марката.

Известна със своята грациозна красота и непоколебим професионализъм, Адриана Лима е била неразделна част от семейството на Victoria's Secret в продължение на почти две десетилетия. През 2018 г., след 19 години отдадена служба и рекорден брой участия в техните годишни модни спектакли, тя се сбогува с ролята си на ангел. Но изглежда, че съдбата има други планове за тази забележителна жена.

На 15 октомври, когато светът на модата се готви за едно от най-големите събития на годината – голямото завръщане на Victoria's Secret Fashion Show – Адриана Лима ще бъде там, за да разпали отново страстите. На 43 години тя ще докаже, че възрастта е само число, докато демонстрира най-новите творения на марката с характерната си елегантност и увереност.

През годините Адриана Лима успя да се утвърди не само като един от най-добрите модели в света, но и като успешна актриса, бизнесдама и модна икона. Със завръщането си на подиума на Victoria's Secret тя несъмнено ще вдъхнови ново поколение модели и ще напомни на всички защо беше коронясана за „Най-добрия ангел“ на марката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Освен това, този знаменателен момент идва във време, когато Victoria's Secret преоткрива себе си, като работи върху своя имидж и включва по-голямо разнообразие от размери, форми и етноси сред своите „ангели“. С Адриана Лима, която води парада, марката определено прави смела стъпка напред към едно по-приобщаващо и всеобхватно бъдеще.

Незабравимият спектакъл ще включва музикални изпълнения от някои от най-големите имена в индустрията, включително дългоочакваното завръщане на Шер като домакин на събитието. Шоуто обещава да бъде зрелищно събитие, което ще отбележи началото на нова глава в историята на Victoria's Secret.

Така че, пригответе се да бъдете изумени, защото когато Адриана Лима излезе на подиума на Victoria's Secret Fashion Show на 15 октомври, тя със сигурност ще ни напомни защо е била обичана и уважавана от феновете по целия свят през цялата й забележителна кариера.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти