Честито! Християна Лоизу роди, вижте бебето (СНИМКА)

Талантливата певица Християна Лоизу, позната на българската публика като победителка в четвъртия сезон на "X Factor", стана майка за първи път! Радостната новина изненада феновете, след като Лоизу реши да пази детайлите около бременността и раждането в тайна. За първи път намек за щастливото събитие се появи по време на участието ѝ в предаването "Като две капки вода" през пролетта, когато зрителите забелязаха променената фигура на певицата.

Преди броени часове Лоизу сподели вълнуващата новина с последователите си в Instagram, публикувайки първата снимка на своя син. Малкото съкровище е кръстено Ромео – име, което очевидно носи специално значение за майката. Към кадъра Християна трогателно написа:

"Ромео. Моята безкрайна любов."

Този личен момент бързо събра хиляди харесвания и топли пожелания както от фенове, така и от популярни личности.

Ние пожелаваме на Ромео да расте здрав, обичан и винаги усмихнат, а на Християна – да се наслади на всяка секунда от това незабравимо приключение! Топлината и радостта на семейството са най-ценният подарък за една майка, и ние сме сигурни, че Лоизу ще се справи блестящо с новото си предизвикателство.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти