Честито! Антоанет Пепе и Иво Карамански вдигат сватба

Популярната инфлуенсърка и блогърка Антоанет Пепе и партньорът ѝ Иво Карамански-младши официално потвърдиха, че планират сватба - вълнуваща новина, която предизвика огромен интерес сред последователите им. Тази вест дойде неочаквано, но по най-романтичния начин – след като Пепе хвана букета на сватбата на близката си приятелка и колежка, инфлуенсърката Полина София.

Тържествената традиция с букета, която се свързва с предсказване на следващата булка, се е разиграла с интересен обрат. Вместо обичайното надпреварване сред неомъжените дами, Пепе и другите момичета са избрали по една връзка, завързана за букета, като само една от тях води до него.

"Изтеглих букета! Честно казано, абсолютно проформа се наредих до момичетата, защото генерално винаги тегля късата клечка на такъв тип „игри“. Много се изкефих, че не трябваше да подскачаме и бутаме да хванем букета", сподели Антоанет в социалните мрежи. Тя добави, че вече с Иво са в процес на планиране на сватбата.

Любовната история на Антоанет и Иво трогна мнозина, а новината за сватбата идва само няколко месеца след раждането на тяхната дъщеричка Беатрис. Предложението за брак също беше изключително специално – Иво направи своята голяма стъпка през май, когато Антоанет беше бременна, а емоционалният момент бързо се разпространи из социалните мрежи и развълнува нейните фенове.

Красивата любов на Антоанет Пепе и Иво Карамански

Феновете на Антоанет Пепе с нетърпение очакват подробности около предстоящото тържество, което обещава да бъде едно от най-обсъжданите събития в интернет пространството. Въпреки че детайлите все още не са известни, фактът, че двойката вече работи по организацията на сватбата, подсказва, че вълнуващият ден не е далеч.

След като Пепе и Карамански официално станат семейство, те със сигурност ще споделят и още щастливи мигове от съвместния си живот, за които последователите им очакват с интерес.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти