Честит рожден ден, Михаела Филева! Нека си припомним първите стъпки в кариерата ѝ (ВИДЕО)

Михаела Филева, родена на 15 май 1991 г. във Велико Търново, е една от най-ярките звезди на българската музикална сцена. Талантът ѝ, съчетан с неуморната работа и страстта към музиката, я издига до върховете на музикалната индустрия в България.

Тя започва своето музикално пътешествие още на 6-годишна възраст, когато започва да свири на пиано. Въпреки че то е първата ѝ любов, скоро открива, че истинското ѝ призвание е пеенето. Под ръководството на Петя Кръстева и Мария Касабова, младата Михаела се развива като вокалист и започва да участва в различни музикални конкурси и фестивали.

Успехите не закъсняват – през 2002 г. печели първото си голямо признание на конкурса „Звездици“ във Велико Търново. Следват множество награди от различни музикални събития в България и чужбина, включително първи места в конкурси като „Лачени обувки“ и „Сребърна янтра“.

През 2011 г. Михаела участва в първото издание на българския „X Factor“, където впечатлява публиката и журито със своите изпълнения. Талантът ѝ е забелязан от музикалния продуцент Владимир Ампов-Графа, който я кани да подпише договор с лейбъла „Монте Мюзик“. Това сътрудничество се оказва ключово за нейната кариера.

През 2012 г. Михаела издава сингъла „Когато ти трябвам“ в дует с рапъра Били Хлапето, който бързо се превръща в хит (можете да си припомните песента по-горе във видеото). Последващи сингли като „Опасно близки“ с ВенЗи, „А дано, ама надали“, „Дай знак пак“ и „Приливи и отливи“ затвърждават мястото ѝ сред топ артистите в България.

Освен музикалната си кариера, Михаела е известна и с участията си в телевизионни предавания. През 2014 г. тя участва в риалити шоуто „VIP Dance“, където демонстрира невероятни танцови умения и се класира на второ място.

Михаела е не само певица, но и автор на песни. Нейният дебютен албум включва хитови парчета като „Има ли някой“, „В реда на нещата“ и „И аз съм тук“. Тя продължава да впечатлява с нова музика и уникален стил.

Днес екипът на Edna.bg поздравява Михаела Филева за нейния 33-ти рожден ден. С впечатляваща кариера, множество награди и признания, тя остава вдъхновение за всички млади таланти. Желаем ѝ много здраве, щастие и още безброй музикални успехи!

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол