Честит рожден ден, Люси Дяковска!

Честит рожден ден, Люси Дяковска!
Снимка: netinfo

Люси е родена на 2 април 1976 в град Плевен, България. Тя е първото дете във вече известното семейство Дяковски.

Майка ѝ е пианистка, баща ѝ – оперен певец. Нейният дядо е един от най-известните фолклорни композитори.

Още преди да започне да говори, вече играела на сцена. На шест години е била нейната първа изява в операта заедно с баща ѝ.

Веднага след това решила, че иска да се занимава с класическо пеене. Когато на 14 години изпяла първата си самостоятена песен пред публика и станало ясно, че иска да покори света със своя собствена музика.

След завършването си през 1995 г. напуска България. Заминава за Хамбург, Германия да учи в „Stage School of Dance & Drama" (специализирано училище за танци и актьорско майсторство). Пристига в Германия с 500 DM; почти не знае немски език.

За да може да финансира следването си, работи в мюзикъла „Buddy", в който получава ангажимент веднага след завършването си през 1997 г.

Своята звездна кариера започва чрез кастинга за Popstars в Хамбург, през август 2000 г. Сформира се групата „Ноу Ейнджълс", заедно с още 4 певици, която за съвсем кратко време се превръща в най-известната поп-група в Германия.

В следващите три години Люси и не-ангелите постигат златен и платинен албум и печелят всички награди, давани от европейския музикален бизнес. Групата издава 5 албума, от които са продадени над 5 милиона копия.

През 2001 и 2002 г. се организират турнета в цяла Германия, Австрия и Швейцария. През септември 2003 г. „Ноу Ейнджълс" се разпада.

Снимка: netinfo

В България пък Люси е била жури и ментор в няколко музикални риалити предавания, включително Х Factor.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол