Честит рожден ден, Калин Врачански! 6 факта за живота му извън киното и театъра

На днешната дата своя 43-ти рожден ден празнува един български актьор, който сме убедени, че сте гледали в много филми, сериали и театрални постановки. Калин Врачански винаги ни пленява с таланта и харизмата си и никога не се проваля в задачата да остави трайни впечатления у зрителя. Днес ви представяме няколко по-малко известни факти за живота му, но първо, нека се запознаем с биографията му. 

►Калин Врачански за уроците, които е научил в любовта, и най-силните женски качества

Роден е на 9 юни 1981 г. в Червен бряг. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кр.Сарафов” в класа на проф. Здравко Митков (2002).

От 2008 г. е в трупата на Театър “София” с ролята на Марио в “Уморените коне ги убиват, нали?” по Хорас Маккой.

Други негови знакови роли са на Жакоб в „Клетка за пеперуди”в Музикален театър, Ру в „Иде ми да те убия” от Ксавие Дюранже, образи в „Пролетно пробуждане” от Франк Веденкинд; в Кърджалийския театър: „Български народни приказки и песни”, Едноокият в „Съкровището на Силвестър” от Анжел Вагенщайн, Хрилий в „Пук” от Валери Петров, Горан в „Малката фея” от Воямил Рабадан; в АРТ Театър: Гордият в „Кучета” от Людмила и Александър Чутко, Лусаков в „Есенна скука” от Некрасов, Захари Зограф в „Греховната любов на Зографа Захарий” от Павел Спасов, Хлестаков в „Ревизор“ от Н. В. Гогол, принц Калаф в „Принцеса Турандот“ от Карло Гоци.

Познат е с участията си в редица филми и сериали през годините - гледали сме го като Ран в „Патриархат” на режисьора Дочо Боджаков и в сериали като „Стъклен Дом“, „Братя“ и др.

Владее бойни изкуства (таекуондо), пеене, танци, стрелба, мотор, езда, плуване.

Нека видим в галерията какво още трябва да знаем за него:

6 факта за живота на Калин Врачански извън киното и театъра

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти