Валери Григоров днес има празник! Черпим ви с 5 факта за него

На днешния 7 юни имен ден празнуват всички с имената Валери и Валерия – две от най-благозвучните имена в българския език. Този ден е свързан със Св. Теодот, който е сред жертвите на гоненията срещу християните по времето на император Диоклетиан.

Един от известните именици днес е спортистът Валери Григоров. Още от малък той се потапя в света на спорта, занимавайки се със спортна гимнастика, сноуборд, бойни изкуства и екстремни спортове. Валери обича адреналина, пътуванията, модата и грижата за физическото и психическото здраве.

Валери е син на двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева. От малък е привързан към адреналина – състезава се в дисциплината border-cross и изпълнява каскади в киното.

Детството му е изпълнено с приключения – катеренето по катерушки и карането на скейтборд са част от ежедневието му, заради което често получава контузии. Първата си работа започва на 16 години в Синеморец като помощник-сервитьор. Пет лета работи и като спасител на плажа.

В последната година Валери и Мария Бакалова са най-горещата светска двойка в България. Любовта им започва на снимачната площадка и продължава да разцъфтява. Мария Бакалова, която наскоро навърши 28 години, сподели снимки с Валери в социалните мрежи, показващи тяхната силна връзка.

Нека сега да видим 5 любопитни факта за Валери:

5 любопитни факта за Валери Григоров

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти