Чарлз и Камила със строга забрана към децата на Уилям и Кейт

През летните месеци много деца се наслаждават на времето си с баба и дядо на село. Подобно преживяване споделят и членовете на британското кралско семейство, тъй като кралят и кралицата-консорт Чарлз III и Камила обикновено прекарват лятната си ваканция в Балморал, своята шотландска резиденция. Въпреки че замъкът предлага идеална обстановка за създаване на незабравими семейни спомени, има една стара традиция, която се спазва стриктно – забраната за правене на снимки на територията на имота. Тази политика не позволява на по-младите членове на семейството да споделят своите преживявания в социалните медии или другаде, запазвайки неприкосновеността на личния живот на кралските особи.

Тези 10 храни са забранени за крал Чарлз

Източници, близки до кралското семейство, съобщават, че всяка година на по-младите членове на семейството, посещаващи Балморал, се напомня за забраната за правене на снимки на територията на замъка. Това включва всякакви изображения, направени с мобилни телефони или други устройства, както и публикуване на съдържание, свързано с престоя, в социални медийни платформи.

28 неща, които крал Чарлз може, а ти не

Тази строга политика може да изглежда необичайна за някои, но тя служи за защита на неприкосновеността на личния живот на кралските особи и техните гости. Като се има предвид големият брой членове на семейството, които посещават Балморал през лятото, потенциалът за изтичане на информация е значителен. Всяка публикувана снимка представлява потенциален риск от нарушаване на поверителността, което прави изключително важно поддържането на спазването на правилата.

Кралска диета: Ето любимите храни на крал Чарлз

Сред тийнейджърите, които ще прекарат време в Балморал това лято, са петте внуци на Камила: Лола (16), Фреди (14) на Паркър Боулс и Елиза (16), Луис (14) и Гъс (13) на Лора Лопес. Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън – Джордж (8), Шарлот (7) и Луи (4) – също ще се присъединят към празненствата, въпреки че е малко вероятно да носят телефоните си със себе си, като се имат предвид строгите насоки, установени от техните родители. Освен това шестимата внуци на принцеса Ан, чиято възраст варира от три до 13 години, ще бъдат част от събитията в Балморал.

9 нови разкрития за кралското семейство от биографията на Чарлз III

Докато децата и внуците на кралското семейство се наслаждават на ценно време заедно в уединението на Балморал, забраната за правене на снимки в рамките на имението служи като постоянно напомняне за отговорността, която идва с членството в британската монархия. Чрез поддържане на спазването на тези правила, кралското семейство гарантира, че могат да продължат да създават трайни спомени, без да компрометират неприкосновеността на личния живот на своите членове и гостите.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти