Чарлийз Терон за децата си: Те се срамуват от мен

Чарлийз Терон, носителка на „Оскар“ и една от най-известните актриси в света, рядко споделя подробности за личния си живот, особено за двете си осиновени дъщери, Джаксън, на 11, и Август, на 9. Въпреки това, в скорошно интервю тя реши да разкрие някои забавни и откровени моменти от живота си като самотна майка, подчертавайки колко предизвикателно и комично може да бъде това.

„О, боже, те се срамуват от мен постоянно. Те са деца, те са момичета, разбирате ли? У дома имам дете на прага на пубертета, както и деветгодишно, което се смята за 13-годишно. Доста е хаотично у дома с три жени“, сподели тя.

Актрисата признава, че дъщерите ѝ са изключително остроумни и находчиви. „Просто се опитвам да държа главата си над водата, защото те са умни и остроумни и са като фойерверки. Никога няма да ми кажат, че съм невероятна. По-скоро ще ми кажат от какво имат нужда и какво искат да им купя“, добави тя със смях.

Терон твърди, че Джаксън и Август водят съвсем нормален живот, въпреки фамилията си. „Те са гадняри, но в същия момент са много мили. Родителите ще ме разберат“, казва тя с усмивка, като подчертава, че дъщерите ѝ могат да бъдат истински предизвикателства, но това е част от радостта на родителството.

Най-доброто от стила на Чарлийз Терон

Терон разчита на изпитани методи в отглеждането на децата си, включително и обратната психология. „Едно от най-важните неща, които научих като родител, е че ако кажеш на децата си да направят нещо, те ще направят точно обратното. Така че методът на обратната психология е това, в което вярвам“, сподели тя. По този начин актрисата се стреми да научи дъщерите си на важните неща в живота и ценностите, които трябва да следват по пътя си към зрелостта.

Актрисата не само се грижи за своите деца, но и активно работи за подобряване на живота на други младежи чрез фондацията си. Само преди дни тя успя да събере над 1 милион долара в помощ на фондацията си, която подкрепя здравето и безопасността на младежите в Южна Африка.

Въпреки че Терон се опитва да държи децата си далеч от публичното пространство, те често я придружават на звездни събития. Например, през април тя взе по-малката си дъщеря на дефилето на Dior в Бруклин, а Джаксън я придружи на пролетната колекция на марката в Париж през миналия септември.

Чарлийз Терон в стилна фотосесия за сп. Glamour

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти