Разтапящо! Чанинг Тейтъм с трогателни думи за любимата си Зоуи Кравиц

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц са двойка, която привлича вниманието както със своя талант, така и със стилния си и дискретен начин на изразяване на любовта. След като започнаха връзката си през 2021 г., двамата успяха да изградят не само романтична връзка, но и творчески съюз, който кулминира в новия им филм Blink Twice - режисьорският дебют на Кравиц.

По време на последната си поява в The Tonight Show с Джими Фалън, Тейтъм сподели нежни и откровени думи за Зоуи, които накараха публиката да възкликне с умиление. Когато бе попитан какво е да работиш със своята годеница, актьорът отговори с усмивка: „Творенето е нашият език на любовта. Няма нищо по-хубаво от това да създаваш изкуство с любовта на живота си.“ Тези думи ясно отразяват колко дълбока е връзката им, която преминава отвъд личния живот и намира израз в съвместната им работа на екрана.

Красивите моменти на Зоуи Кравиц

Blink Twice е първият филм, който Кравиц режисира, а Тейтъм играе главната роля на технологичен милиардер, потопен в мистериозен и мрачен свят.

„Филмът е тя. Това е просто тя - цялата й личност е този филм. И филмът е ужасяващ“, пошегува се Тейтъм в интервюто, но зад думите му личи гордостта и възхищението му към работата на Зоуи.

Двойката поддържа дискретност в отношенията си, но не се колебае да споделя моменти на радост и близост. Наскоро те привлякоха вниманието по време на концерт на Тейлър Суифт в Лондон, където Тейтъм не скри щастието си в компанията на любимата жена.

„Любовта е истинска“, написа той в своя Instagram пост, който включваше забавни кадри от концерта. 

Доза сексапил - Чанинг Тейтъм

Зоуи и Чанинг често демонстрират стил и класа на червения килим, като неотдавнашните им появи по време на премиерите на "Blink Twice" не оставиха никого безразличен. Независимо дали носят матчинг тоалети или блестят в контрастни визии, те винаги излъчват хармония и елегантност. Връзката им вече е одобрена и от самия Лени Кравиц, който неотдавна сподели, че Чанинг бързо е станал част от семейството.

10 изненадващи факта за рок легендата Лени Кравиц

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти