Българска актриса за „Оскар“: Мария Бакалова, за която всички говорят, а Саша Барън Коен обожава

Продължението на комедията „Борат“ насочи прожекторите към 24-годишната българска актриса Мария Бакалова, която играе екранната дъщеря на Саша Барън Коен – Тутар.

Британският комик не пести похвалите си към родената в Бургас изгряваща звезда и според него тя дори трябва да получи награда „Оскар“ за играта си във филма!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emi Kudo aka Mrs.Regis (@nailsbyemikudo) on

В интервю за Късното шоу на Стивън Колбер 45-годишният актьор разказа за дългия процес по избора на актриса за ролята. „Това е трудна задача, защото трябва да си невероятен импровизатор; трябва да умееш да останеш в образ за много, много часове; трябва да можеш да играеш емоционално в действителността на сцените и трябва да бъдеш смешен. Затова интервюирахме 500 различни актьори и в крайна сметка намерихме тази жена, която току-що беше излязла от училище по драматично изкуство. По това време тя беше на 22“, казва той за Мария.

Барън заяви още: „Това е наистина строг процес, но тя беше... Искам да кажа, ако не спечели „Оскар“, тогава не знам за какво е Академията.“

Вижте тук снимки на красивата актриса >>>

По-рано Коен и Бакалова гостуваха в предаването „Добро утро, Америка!, където комикът призна: Тя е един от най-смелите актьори в историята. Ако не бъде номинирана за Оскар, това е пародия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial) on

Към момента Мария застава и на първо място в класацията на престижния кино сайт IMDb за най-популярни актьори в света – постижение, което за първи път се случва с българско име, съобщават от NOVA. Тя задминава лица като Виктория Педрети, участваща в новия страховит сериал “The Haunting of Bly Manor” на Netflix, Лили Колинс, която е обсъждана заради актуалния хит „Емили в Париж“ на същата стрийминг платформа, както и самия Саша Барън Коен.

Преди продължението на „Борат“ Бакалова се е снимала в няколко български филма: „XII A“, „Ангели“, „Трансгресия“, „Бащата“, „Като за последно“.

Вижте тук снимки на красивата актриса >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол