Коя е българката, която отказа на Ален Делон, но спечели приятелството му завинаги

В света на киното Ален Делон е име, което не се нуждае от представяне. Легендата на френското кино, известен със своето обаяние, бурни връзки и противоречив характер, има зад гърба си множество известни романси. Но малцина знаят, че сред най-близките му хора през последните две десетилетия е една българка – актрисата Фани Коларова.

Фани, позната на българската публика от сериала "Вина", е била не просто част от живота на Делон, а един от неговите най-доверени приятели. Но тяхната история не започва като традиционно приятелство. В началото Делон проявява интерес към Фани, опитвайки се да я спечели с характерния си чар. Много жени биха се поддали, но Коларова избира друг път. Тя решава да остане само приятелка - избор, който изненадва дори самия Делон.

Вдъхновяващи цитати от Ален Делон

Отношенията им прерастват в нещо повече от стандартно приятелство. Делон, известен със своята затвореност, допуска Коларова в най-интимните ъгли на живота си. Дори в последните си години, когато здравето му вече не е каквото беше, тя остава сред малцината, които го посещават редовно. 

Противоречивият характер на Делон не е тайна за никого, но точно това го прави уникален според Фани. Според нея, цялата болка, която той носи от детството си, е оставила трайни белези върху личността му.

Последната им среща, на 7 юли, е изключително емоционална за Фани. За нея Делон не е просто легенда на киното – той е един от най-близките ѝ хора, чиято загуба оставя огромна празнота

Анучка Делон, единствената дъщеря на Ален Делон, през годините

Интересен е и фактът, че физическите черти на Фани напомнят за големите любови на Делон. Въпреки това, тя никога не става една от тях – не поради липса на чувства, а защото избира приятелството пред романтиката. И този избор явно е правилен, защото вместо да бъде поредната кратка страница в живота на Делон, Фани се превръща в негов довереник и близък приятел до самия му край.

Фани Коларова ще бъде сред малкото хора, които ще присъстват на погребението на Делон, което той сам е пожелал да бъде в тесен семеен кръг. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти