Бурни танци и целувки: Хари и Меган в Колумбия (ВИДЕО)

В момент, който завладя сърцата на феновете им, Меган Маркъл и принц Хари демонстрираха своите любовни и танцови умения по време на скорошното си посещение в Колумбия. Херцогът и херцогинята на Съсекс, известни с честите си публични прояви на обич, добавиха малко салса усет и незабравими моменти от четиридневното им турне в южноамериканската страна.

По време на посещение в Jóvenes en Cali, жизнена младежка организация в град Кали, кралската двойка се качи на дансинга, за да празнува местната култура. Във видео, което бързо привлече вниманието в социалните медии, 39-годишният принц Хари завъртя жена си с оживено движение на салса, преди двамата да споделят нежна целувка по устните – жест, който зарадва както зрителите на дансинга, така и феновете им по целия свят.

Това затрогващо събитие беше едно от многото сладки разговори между двойката по време на колумбийското им приключение. По-рано по време на пътуването херцогът на Съсекс беше видян да целува нежно челото на 43-годишната Меган по време на посещение в Националния център за изкуства в Богота. Привързаността на двойката беше очевидна по време на пътуванията им, независимо дали се държаха за ръце, споделяха бърза прегръдка или си предлагаха успокояващи потупвания по гърба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex squad (@sussex_squad)

Любовта на двойката един към друг винаги е била очевидна, особено след като представиха публично с връзката си през 2017 г. Според бившия говорител на двореца Дики Арбитър, „Меган е свикнала да бъде докачлива, а Хари е същият. Хари винаги е бил тактилен." Пътуването им до Колумбия не беше изключение, тъй като те прегърнаха не само един друг, но и богатата култура на региона.

Посещението на Меган Маркъл и принц Хари в Колумбия не е просто дипломатическа обиколка, а искрено обвързване с хората, културата и традициите на региона. Техните романтични моменти и искрени взаимодействия с местните жители добавиха личен щрих към посещението им, оставяйки трайно впечатление на всички, които бяха свидетели на тяхното пътуване. Независимо дали се въртят на дансинга или говорят пред тълпата, херцогът и херцогинята на Съсекс отново доказаха, че любовта, във всичките й форми, надхвърля границите и културите.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти