Наистина ли? Бритни Спиърс сключи брак...със себе си (СНИМКА)

Бритни Спиърс отново е под светлината на прожекторите със своите нестандартни постъпки, като този път изненада света с нещо наистина необичайно – тя обяви, че се е омъжила... за себе си! Да, правилно прочетохте. Поп принцесата, която никога не спира да шокира своите почитатели и медиите, публикува видео в Instagram, в което позира облечена в сватбена рокля и дантелен воал. Но вместо традиционните обети, тя заяви, че това е "най-брилянтното нещо, което някога съм правила!"

Във видеото 42-годишната Бритни изглежда сияеща, облечена в сатенена рокля в цвят слонова кост и воал, съчетавайки ги с черни токчета и свободно пуснати къдрици. На фона на песента "Fields of Gold" на Стинг, тя демонстрира не само красотата си, но и своята независимост. Вместо обичайните кадри от традиционна сватба, Спиърс сподели снимка на празна църква, намеквайки за символичния характер на събитието.

Този неочакван ход идва само година след развода ѝ със Сам Асгари, след 14 месеца брак. Оттогава Бритни не спира да демонстрира свободата си, като често публикува необичайни и провокативни снимки и видеоклипове в социалните мрежи. Някои фенове са загрижени за нейното състояние, особено след връзката ѝ с Пол Солиз, който има няколко криминални регистрации. Въпреки това, Бритни ясно показва, че контролира живота си, като с хумор и самочувствие продължава да се забавлява със слуховете около личния си живот.

След три неуспешни брака, Бритни Спиърс явно е намерила нов начин да даде шанс на любовта. Този път обаче тя поставя фокуса върху най-важната личност в живота си – самата нея.

Прочетете още:  

Наистина ли? Бритни Спиърс сключи брак...със себе си (СНИМКА)

Актуално

Известни

Наистина ли? Бритни Спиърс сключи брак...със себе си (СНИМКА)

Бритни Спиърс отново е под светлината на прожекторите със своите нестандартни постъпки, като...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти