Трагедия в семейството на Мадона: Брат ѝ загуби битката с рака

Мадона претърпява поредна загуба - брат ѝ Кристофър Чиконе почина след дълга битка с рак на 63-годишна възраст. Тъжната новина беше потвърдена на 4 октомври в Мичиган, където той е издъхнал, съобщават световни медии. Тази трагедия идва само няколко седмици след като семейството на Мадона загуби мащехата ѝ Джоан Чиконе, която също почина след тежка битка с агресивна форма на рак.

Кристофър бе ключова фигура в началото на музикалната кариера на сестра си. Първоначално той се присъедини към екипа ѝ като резервен танцьор, а по-късно се превърна в неин арт директор. Той остави своя отпечатък върху едни от най-известните проекти на Мадона, като световното турне Blonde Ambition и The Girlie Show. Неговото креативно влияние се простираше не само върху турнетата на Мадона, но и върху създаването на музикални видеоклипове за други звезди като Тони Бенет и Доли Партън.

Връзката между Мадона и Кристофър обаче далеч не беше лесна. През 2008 г. той публикува автобиографията си „Животът със сестра ми Мадона“, която разкрива интимни подробности за тяхната сложна връзка. Книгата се превърна в бестселър на New York Times, но доведе до сериозно отчуждение между тях за няколко години. В автобиографията си Чиконе разкрива, че отношенията им започнали да се влошават след брака на Мадона с режисьора Гай Ричи. Той твърди, че Ричи е хомофоб и обвинява сестра си в „разобличаването“ на неговата сексуална ориентация.

Въпреки публичния конфликт, двамата се помиряват през 2012 г., когато пуснат собствена линия обувки. В социалните мрежи Мадона сподели емоционално послание, в което отдава почит на брат си.

„Трудно е да се обясни нашата връзка... танцът беше лепилото, което ни държеше заедно“, сподели тя в Instagram. Певицата призна, че макар да не са били близки в продължение на няколко години, те са намерили пътя един към друг по време на болестта му. „Радвам се, че вече не страда. Никога няма да има друг като него.“

Смъртта на Кристофър е поредната тежка загуба за Мадона, след като по-големият ѝ брат Антъни Чиконе почина през 2023 г. на 66-годишна възраст. 

Прочетете още: 

Трагедия в семейството на Мадона: Брат ѝ загуби битката с рака

Актуално

Известни

Трагедия в семейството на Мадона: Брат ѝ загуби битката с рака

Мадона претърпява поредна загуба - брат ѝ Кристофър Чиконе почина след дълга битка с рак на 63-го...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти