Братът на Джулия Робъртс я разкритикува: Ето коя е ролята ѝ, която не харесва

Ерик Робъртс, ветеран актьор и брат на звездата от A-листата на Холивуд - Джулия Робъртс, не се срамува да изрази откровеното си мнение за нейната работа. В наскоро публикуваните си мемоари "Runaway Train: Or, the Story of My Life So Far", 68-годишният актьор направи изненадваща критика на играта на Джулия в любимия филм от 1989 г. "Steel Magnolias". Въпреки че филмът е определящ момент в ранната кариера на Джулия и печели първата й номинация за Оскар, Ерик смята, че представянето й не отговаря на очакванията.

Ето как се промени стилът на Джулия Робъртс през годините

„Джулия беше добра в "Mystic Pizza", страхотна в "Pretty Woman", но не толкова в "Steel Magnolias", по мое мнение, въпреки че това донесе на Джулия първата й номинация за Оскар“, пише Ерик, както съобщава Entertainment Weekly. Той разяснява гледната си точка, заявявайки: „Не искам да звуча като говорещ актьор или като ревнив брат, но не мисля, че нейното представяне се запомня в този филм.“

Повече от щастие: Джулия Робъртс и съпруга ѝ (СНИМКИ)

Критиките на Ерик не спират със сестра му. Той разширява своята критика към целия актьорски състав, който включва икони като Сали Фийлд, Доли Партън, Шърли Маклейн, Дарил Хана и Олимпия Дукакис. „Никой не е велик в този филм“, написа Ерик. Те получиха одобрение за Оскар, защото плачът получава голямо уважение. Това е голямата шега във всички класове по актьорско майсторство, дори и в Актьорското студио на страхотния Лий Страсбърг. Плачейки и умирайки!"

Прекрасната Джулия Робъртс през годините

Въпреки острата критика, Ерик изразява известна степен на съжаление в същия мемоар. Той се извинява, че преди  си е приписвал заслуги за издигането на сестра си до звездата. „Едно от нещата, за които бих искал да се извиня в тази книга, е, че публично казах повече от един път: „Ако не бях аз, нямаше да има Джулия Робъртс“, признава Ерик. Той нарича това твърдение „глупаво“ и признава, че е едновременно „жалко“ и „невярно“. Докато някога се е чувствал горд от нейния успех, сега признава, че забележките му са били по-скоро егоистични, отколкото подкрепящи.

Ерик Робъртс отдавна е сложна фигура в живота както на Джулия, така и на дъщеря му Ема Робъртс. В интервю за *Vanity Fair* от 2018 г. той се похвали, че без неговото влияние нито Джулия, нито Ема биха постигнали статута си на знаменитости. Той повтори това свое чувство по време на поява през юни 2022 г. в подкаста "Behind the Velvet Rope with David Yontef", въпреки че поясни, че въпреки слуховете за напрежение между него и Джулия, отношенията им „винаги са били добри“.

Прочетете още: 

Братът на Джулия Робъртс я разкритикува: Ето коя е ролята ѝ, която не харесва

От Холивуд

Известни

Братът на Джулия Робъртс я разкритикува: Ето коя е ролята ѝ, която не харесва

Ерик Робъртс, ветеран актьор и брат на звездата от A-листата на Холивуд - Джулия Робъртс, не...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти