Брад Пит превзема Формула 1: Филмът, който не трябва да пропускате

Холивудският секссимвол Брад Пит скоро ще ни пренесе в динамичния и вълнуващ свят на Формула 1 с новия си филм, който ще излезе на 25 юни следващата година. Премиерата в Северна Америка ще се състои два дни по-късно, предава "Ройтерс". Макар че името на лентата все още не е обявено, филмовите гиганти "Уорнър Брос" ще я разпространяват в кината по целия свят.

Филмът е режисиран от Джоузеф Косински, който направи впечатляващ успех с "Топ Гън: Маверик", спечелил 1,49 милиарда долара в световен мащаб. Продуценти са самият Брад Пит и легендарният Джери Брукхаймър, който има зад гърба си хитове като „Карибски пирати“.

За да осигури максимална автентичност, продукцията ще бъде заснета със съдействието на отбори и пилоти от Формула 1. Дори седемкратният световен шампион Люис Хамилтън участва като съпродуцент чрез своята компания Dawn Apollo Films. Снимките са започнали миналата година и включват сцени, заснети по време на избрани уикенди от Grand Prix този сезон.

Историята на филма следва героя на Брад Пит - бивш пилот, който се завръща във Формула 1, за да наставлява новобранеца Джошуа Пиърс, изигран от Дамсън Идрис. Сред останалите звезди в каста са носителят на "Оскар" Хавиер Бардем, който играе собственика на отбора, и номинираната за "Оскар" Кери Кондън.

Модните моменти на Брад Пит, в които се влюбихме

Заснемането на филма ще приключи по време на завършващото сезона Гран При на Абу Даби през декември тази година. Очакванията са филмът да увеличи още повече популярността на Формула 1, след като документалният сериал на Netflix "Drive to Survive" вече предизвика значителен интерес към състезанието, особено в САЩ.

Снимките включват модифициран болид от F2, който е адаптиран да изглежда като автомобил от клас F1, създаден от Мерцедес. Камерите, използвани за заснемането на сцените, са с резолюция 6K и са специално разработени за тази продукция.

Многото лица на Брад Пит през годините

Независимо дали сте запален фен на Формула 1, или просто обичате доброто кино, този филм ще ви предложи нещо специално. Не пропускайте възможността да видите Брад Пит в една от най-интригуващите му роли до момента!

Едно разбито семейство: вижте как се промениха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти