Бионсе: Не искам дъщеря ми да танцува вече с мен на сцената!

Поп сензацията Бионсе наскоро сподели мислите си относно решението си да държи дъщеря си Блу Айви далеч от светлината на прожекторите и значението на поддържането на граници между личния и професионалния живот. В скорошно интервю за списание GQ тя обсъди опита на Блу Айви да танцува заедно с нея по време на нейното турне Renaissance и защо смята, че това няма да се повтори в бъдеще.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Въпреки че Блу Айви, която вече е на 12 години, показва голям талант и усет към танците, подобно на майка си, Бионсе разкри, че не се чувства удобно дъщеря ѝ да споделя сцената с нея.

„Макар да беше с мен на турнето ми миналата година, не мисля, че съм съгласна да продължи по този начин“, каза тя. „Не беше първоначалният план, но нещата се промениха.“

Певицата също така похвали дъщеря си за нейните артистични способности и естествения ѝ стил. „Тя има страхотен вкус за музика и мода. Тя е фантастична и естествена. Всички наблюдаваме как расте“, добави Бионсе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Говорейки за личния си живот и балансирането му с кариерата си, Бионсе подчерта важността на поставянето на граници и защитата на себе си и семейството си.

„Пробих през 90-те. Знам колко съм известен и знам, че личният живот трябва да остане личен, затова и държа децата си далеч от светлините на прожекторите. Положих изключителни усилия да остана верен на границите си и да защитя себе си и семейството си.“

Бионсе също така сподели някои аспекти от ранните етапи на връзката си със съпруга си Джей Зи, включително как са общували чрез Skype поради финансови ограничения. „В началото на нашата връзка си общувахме в Скайп. Не можех да си позволя да говоря по телефона, заради високите сметки.“

Вижте как порасна дъщерята на Бионсе през годините

С тези откровения Бионсе демонстрира отдадеността си да запази личния си живот неприкосновен, дори сред постоянното внимание, което идва с нейната слава. Като пази децата си далеч от публичното око, тя им позволява да водят сравнително нормален живот, като същевременно ги предпазва от потенциални негативни въздействия.

Неподозираните факти за връзката на Бионсе и Джей Зи

Като майка и артист, Бионсе непрекъснато вдъхновява феновете си със своята сила, издръжливост и отдаденост на семейството си. Чрез решенията си да постави граници и да защитава личния си живот тя служи като модел за подражание за други знаменитости и родители навсякъде.

Прочетете още: 

Бионсе: Не искам дъщеря ми да танцува вече с мен на сцената!

Актуално

Известни

Бионсе: Не искам дъщеря ми да танцува вече с мен на сцената!

Поп сензацията Бионсе наскоро сподели мислите си относно решението си да държи дъщеря си Блу Айви...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти