Big Brother среща Виктор с приятеля на Теодора

Културистът от Бургас Виктор Ангелов ще се срещне с партньора на момичето, в което е влюбен - Теодора. Това ще се случи в съботния елиминационен лайв на Big Brother. Приятелят на Беба, както я наричат в Къщата, ще проведе разговор с Виктор, който завинаги ще промени отношенията между двамата съквартиранти.

В събота ще стане ясно и кой ще е третият напуснал Big Brother по волята на зрителите. Те могат да подкрепят Марио, Косара или Георги в приложението на NOVA PLAY и да спасят своя фаворит от изгонване. Петър, или по-известен като агент „Енигма“, се спаси от номинацията си за тази седмица след тайна мисия, в която участва поп-фолк дивата Атижа. Изглежда, че между нея и бармана се зараждат чувства, но по всичко личи, че певицата не е напълно сигурна в него.

Коментатори в елиминационния лайв тази вечер ще бъдат поп-фолк певицата Емануела, журналистът и анализатор на Big Brother Миглена Ангелова, алтернативният артист Иво Димчев и писателят Георги Блажев. Водещи ще бъдат Александра Богданска и Башар Рахал.

Отпадналият съквартирант ще бъде гост в подкаста „Голямата сестра“, където ще отговори на всички въпроси, които вълнуват зрителите. Тази седмица в извънредния епизод на онлайн поредицата, специален гост на водещата Елена Сергова беше провокативната Анджела, която напусна Къщата по медицински причини. Епизодът с нейното участие е достъпен на NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Как ще протече срещата между влюбения Виктор и партньора на Беба? Как ще се развият отношенията между Атижа и Петър? И кой ще напусне Къщата на Big Brother? - гледайте елиминационния лайв епизод на Big Brother в събота, 26 октомври, от 21:00 часа по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Гледайте подкаста „Голямата сестра“ в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти