Бях в мъгла: Памела Андерсън разкри, че години е страдала от депресия

Памела Андерсън, известна актриса и модел, разкри, че е била в депресия в продължение на няколко десетилетия. Това се случи по време на представянето на новия филм The Last Showgirl на филмовия фестивал в Цюрих, на който получи престижната награда "Златно око". Докато разказваше за преживяното, Памела изрази щастието си, че все още работи и може да допринесе за света на изкуството чрез актьорските си умения.

Възраждането на кариерата на Памела започва с излизането на документалния филм от 2023 г. Pamela, a Love Story, продуциран от нейните синове, както и публикуването на нейните мемоари Love Pamela. Тези проекти позволиха на Памела да покаже истинската си същност пред публиката и да преодолее ограниченията, поставени върху нея поради славата й от миналото.

Нежна и ефирна: Новата модна религия на Памела Андерсън

Актрисата коментира и влиянието на финландския си дядо върху детството и мечтите й. Той насърчавал въображението й и я кара да вярва, че може да постигне велики неща. Това убеждение става още по-силно в Британска Колумбия, където израсва със семейството си. Въпреки трудностите, Памела винаги е била решена да успее и никога не позволява на другите да я спират от пътя й към мечтите.

Една от най-забележителните истории на Памела е първата й среща с актьора Дейвид Хаселхоф, докато снимат заедно телевизионния сериал "Спасители на плажа". Тя си спомня как първоначално е била нервна и несигурна за работата върху ролята й, особено след като свири на саксофон в една от сцените. С течение на времето обаче тя натрупва увереност и се превръща в световна икона.

Памела Андерсън: От секссимвол до фермерка

В момента Памела участва в драматичния филм The Last Showgirl, режисиран от Джия Копола, внучка на известния режисьор Франсис Форд Копола. Памела вярва, че опитът й с депресията и личните предизвикателства са я формирали като актрисата, която е днес, и тя е благодарна за възможността да сподели историята си със света.

Прочетете още:

Бях в мъгла: Памела Андерсън разкри, че години е страдала от депресия

Актуално

Известни

Бях в мъгла: Памела Андерсън разкри, че години е страдала от депресия

Памела Андерсън, известна актриса и модел, разкри, че е била в депресия в продължение на няколко ...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти