Без бельо на червения килим: Джей Ло може да си го позволи (СНИМКИ)

След развода си с Бен Афлек, Дженифър Лопес бързо се върна в светлината на прожекторите, демонстрирайки дръзка и провокативна визия на Международния филмов фестивал в Торонто.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Boro (@1boro.world)

Роклята, избрана от изпълнителката, беше описана като „рокля на отмъщението“ – тенденция, започната от принцеса Даяна през 1994 г., когато тя носи малка черна рокля на дизайнера Кристина Стамболиян, разкривайки красотата си, докато тогавашният й съпруг, принц Чарлз, признава публично изневярата си. Оттогава редица знаменитости са възприели този моден избор като средство да покажат на бившите си партньори какво са загубили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Роклята на отмъщението“ на Дженифър Лопес:
Самата рокля, проектирана от Тамара Ралф, е покрита със сребърни пайети и има откровена кройка от всички страни. Единствените елементи, които държат сребърните детайли заедно, са черните панделки, поставени на по-интимни места. Този дързък тоалет служи не само като изявление за стил, но и като символ на новооткритата независимост и сила на Лопес след развода.

Знаменитости, които последваха примера на принцеса Даяна:
През годините други известни личности са последвали стъпките на принцеса Даяна, като Елизабет Хърли, която носи провокативна рокля на Валентино, когато се раздели с Хю Грант през 2000 г. През 2016 г. Тейлър Суифт избра подобен тоалет на Музикалните кънтри награди, след като обяви раздялата си с Калвин Харис.


Докато някои фенове и медии спекулират, че изборът на Лопес да облече такава провокативна рокля е опит да покаже на Бен Афлек какво ще загуби поради развода, близки до нея твърдят, че той може просто да търси начин да поеме отговорност за миналите си връзки. Според съобщения в таблоидите приятелите на Лопес са я насърчили да се вгледа в себе си и да разбере ролята си във всеки от четирите си предишни брака. Въпреки че Афлек все още не е коментирал публично ситуацията, изглежда, че неговият дълготраен ергенски отпуск тепърва предстои.

Дженифър Лопес в полупрозрачна рокля

Дженифър Лопес без съмнение привлече вниманието на Международния филмов фестивал в Торонто благодарение на дръзкия си и смел външен вид. Докато някои вярват, че нейната „рокля на отмъщението“ е директен удар към бившия й съпруг, Бен Афлек, други предполагат, че изпълнителката може би търси вътрешен мир и разбиране, тъй като се подготвя за следващия етап от живота си. Само времето ще покаже как Лопес ще продължи напред, но едно нещо е сигурно – тя блести по-ярко отвсякога.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти