Бен Афлек забрави Джей Ло! Новата му любима е наследница на Кенеди

Бен Афлек очевидно не си губи времето след края на брака си с Дженифър Лопес и вече циркулират слухове за нов романс. Според информация от няколко източника, сред които и популярният сайт Page Six, носителят на „Оскар“ прекарва все повече време с 36-годишната Кик Кенеди – дъщеря на политика Робърт Ф. Кенеди-младши и племенница на легендарния президент Джон Ф. Кенеди.

Спекулациите около новата афера на Афлек започнаха, след като двамата бяха забелязани заедно в различни локации в Лос Анджелис, включително в известния Polo Lounge в Beverly Hills. Въпреки честите им срещи, засега няма официални коментари от страна на двойката относно отношенията им.

Тези новини идват само дни след като 55-годишната Дженифър Лопес подаде молба за развод с Бен Афлек. Според източници, една от основните причини за раздялата им е именно огромното медийно внимание, което Лопес обожава, докато Афлек предпочита да пази личния си живот извън светлината на прожекторите.

Въпреки че разводът все още не е финализиран, слуховете за възможна връзка между Афлек и Кик Кенеди не стихват. Според близки до актьора, той е готов да започне нова глава в живота си и да се наслади на свободата си. Дори преди раздялата с Лопес, той споделял с приятели за липсата на интимност в отношенията им, което прави евентуалната му нова връзка още по-очаквана.

Ето как се промени Бен Афлек от дете до днес!

Интересното е, че в последно време Афлек изглежда по-уверен и позитивно настроен, като не крие желанието си отново да се наслаждава на живота. Твърди се дори, че той получава внимание и от други холивудски звезди като Дженифър Анистън.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти