Асен Блатечки: Намерих жената до себе си! (ВИДЕО)

Актьорът Асен Блатечки бе гост в рубриката „Елизабетско“ на Елизабет Методиева в „На кафе“ по NOVA. Той сподели, че е изкарал страхотно лято на къмпинг „Созопол“, заедно с децата си и жена си Ели. В момента е развълнуван е от предстоящото му турне в Канада и САЩ.

Постановката, която ще представят е „Джанго и Марк“, в която си партнира с Николай Урумов. Орлин Дяков е написал и поставил това представление специално за двамата актьори.

Как се промени актьорът Асен Блатечки през годините

Мястото, на което Асен иска да се върне в Америка е Лас Вегас, където има много добри приятели и е изкушен от спектаклите там.

Нов филм, който ще се снима през месец януари 2025г. е в плановете на актьора, както и няколко други премиерни заглавия и нови проекти.

Блатечки сподели опита си с дете-актьор на снимачната площадка – Алекс, като спомена, че с деца не се работи никак лесно, но Алекс е изключение.

Актьорът разкри, че е намерил жената до себе си и, че е много щастлив с нея. „С някои хора си пасваш много!“, сподели Блатечки и допълни, че за всичко в живота си имат еднакъв вкус, а децата им са приятели, но не мислят за общо дете все още.

Вижте какво сподели Асен Блатечки с Елизабет Методиева във видеото от „На кафе“ по-горе!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти