Антонио Бандерас сключи тайно брак за трети път?

По всичко личи, че испанската звезда Антонио Бандерас е минал под венчилото за трети път. Актьорът вероятно е сключил тайно брак с дългогодишната си приятелка – Никол Кимпел. В социалните мрежи Никол е сменила псевдонима си на Никол Бандерас и ежедневно получава купища поздравления за новия си социален статус на омъжена жена.

Ако сватбата е факт, това е трети брак за 63-годишния Антонио. В миналото той бе женен за испанката си колежка Ана Леса (от 1987 до 1996 г.), с която се раздели след като се влюби в холивудската звезда Мелани Грифит. Антонио и Мелани бяха женени от 1996 до 2015 г., като тя е майка и на неговата единствена дъщеря – Стела дел Кармен. През 90-те години, когато Бандерас се превърна в звезда, той стана един от най-желаните мъже в света. След развода с първата си съпруга Ана Леса, отношенията му с Мелани Грифит бяха следени зорко от медиите, включително и след края на 19-годишния им брак.

Красивата любов на Антонио Бандерас и Никол Кимпел

Сега, когато Антонио споделя живота си с ослепителната Никол Кимпел, много се питат дали испанският актьор най-накрая е открил голямата любов. Техните отношения доказват, че любовта не познава граници като националност, разстояние или възраст, а ние няма как да не се съгласим!

Антонио и Никол се срещат на парти по време на престижния филмов фестивал в Кан. Тогава актьорът все още е женен за втората си съпруга Мелани Грифит, затова и първата среща с Никол си остава приятелска. След финализирането на развода, Бандерас и Кимпел са свободни да заявят отношенията си пред света. Актьорът прави изненадващо изявление, че напуска Холивуд за неопределено време, за да се занимава с други свои интереси. Впоследствие двойката заминава за Лондон, където Антонио учи моден дизайн, а завършвайки курса, започват работа по успешната линия за облекло Antonio Banderas Design.

Стела Бандерас през годините: как се промени дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит

В началото на 2019 г. обаче Бандерас претърпява инфаркт и бързата реакция на Никол спасява живота му. „Когато започнах да получавам симптоми, тя знаеше какво се случва. Постави аспирин под езика ми и това ми спаси живота. Получих втори шанс и оттогава някои неща в живота ми се промениха“, спомня си актьорът. Този период прави тяхната връзка по-силна, а дните им – по-пълноценни.

Въпреки че дълго време живеят между Англия, Испания и Съединените щати, след сърдечния удар на Антонио двойката решава да се установи в Андалусия. Антонио често показва публично своята гордост и любов към родината си, затова и не се колебае да показва на Никол възможно повече кътчета от Испания.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти