Щастие у дома: Антоанет Пепе показа лицето на бебето (ВИДЕО)

Само седмица след раждането на четвъртото си дете известната инфлуенсърка Антоанет Пепе сподели първото видео, в което се вижда лицето на новородената ѝ дъщеря Беатрис. Досега тя бе показвала само части от телцето на момиченцето – малки ръчички и крачета, но този път гордата майка реши да сподели повече със своите последователи.

Във видеото Антоанет Пепе и бащата на Беатрис, Иво Карамански, изглеждат безкрайно щастливи. „Добре дошла, Беатрис!“ – написа многодетната майка, когато посрещна новото попълнение в семейството. Малката Беатрис е третата дъщеря на Антоанет и първа за Иво Карамански. Родена на 27 юли с идеалните мерки от 3,420 кг и 50 см, тя вече е завладяла сърцата на всички около нея.

Антоанет Пепе впечатли своите фенове, като демонстрира перфектна форма само дни след раждането. Във видеото тя носи няколко стилни тоалета, включително бял комплект от риза и къси панталони, както и сив къс клин и бяло бюстие. Нищо не издава, че тази елегантна дама е майка на четири деца, като тя успява да съчетае майчинството с времето за себе си. 

Щастливото събитие беше посрещнато с много вълнение от всички членове на семейството. Децата на Антоанет от предишните ѝ връзки – София, Сиена и Матиас – изглеждат изключително радостни от пристигането на новата си сестричка. На снимките и видеоклиповете, споделени в социалните мрежи, те прегръщат и целуват малката Беатрис с обожание.

Реакциите на близките на семейството също бяха емоционални. Майката на Иво Карамански, Нели, сподели вълнуващ пост в Instagram: „Дори хиляди тонове щастие могат да се съберат в 50 см и 3,420 кг. Добре дошла в живота ни, ти малък диамант на име Беатрис! За нас е огромна благословия и неизмерима чест да сме твои баба и дядо.“ Нейният съпруг Александър Сано, който по време на раждането беше на Филипините по работни ангажименти, също изрази радостта си в коментар под поста на Антоанет: „От 3 дни съм най-щастливият човек на Филипините!“

Антоанет Пепе и Иво Карамански официално се сгодиха в началото на тази година, след като се познават от десетилетие. Сега, с раждането на Беатрис, тяхното щастие е пълно. Антоанет благодари на д-р Мазнейкова за професионалната грижа и подкрепа по време на раждането, а ние честитим радостта на цялото семейство и им желаем здраве и безкрайно щастие заедно с техните прекрасни деца!

Красивата любов на Антоанет Пепе и Иво Карамански

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти