Честито! Антоанет Пепе е бременна с четвърто дете

Популярния инфлунсър и майка на три прекрасни деца – Антоанет Пепе, е бременна за четвърти път. 

Бащата на бебето е нейният приятел, Иво Карамански Сано. Той е син на бившата гимнастичка Нели, а неговият втори баща, Александър Сано, съобщи радостната вест в свое интервю.

Красивата любов на Антоанет Пепе и Иво Карамански

Актьорът не скри вълнението си, че с дългогодишната му половинка Нели ще станат баба и дядо за пръв път. А към Антоанет Пепе заваляха поздравления и пожелания за лека и щастлива бременност в социалните мрежи. 

4 важни истини за двойките с голяма възрастова разлика

Антоанет и Иво са заедно от около две години и връзката им не спира да събужда интереса на техните последователи. Пепе има три прекрасни деца – две дъщерички, София и Сиена, от първия си брак, и син на име Матиас от предишната си връзка. 

В края на 2022 г. двойката говори за пръв път в телевизионно интервю за връзката си пред Мон Дьо в "Събуди се" по NOVA. 

Самият Иво признава, че първата му среща с Антоанет е любов от пръв поглед. По това време той е на 16, а тя – на 24. До момента, в който ще станат двойка и семейство обаче, ще минат няколко години. 

"Много е различен от всички мъже, които съм срещала през годините", признава Пепе пред Мон Дьо. Тя не крие, че у Иво е открила топлина, мърдост и грижовност. "Той е моята сродна душа."

Самата Антоанет Пепе от години вдъхновява своите последователи със своята откровеност, като тя е и автор на книга. В нея, както и в социалните мрежи, тя разказва искрено за сблъсъка с анорексията, неуспешния си брак, развода и живота на модерна майка със забързано ежедневие и три прекрасни малки деца. 

Своите деца тя описва като най-голямата мотивираща сила и точно те я вдъхновяват да се развива.

Днес Антоанет и Иво са щастливи, заедно и вече са бъдещи родители – напук на всички, които биха критикували връзката им заради разликата в годините.

Пожелаваме им много прекрасни и съкровени мигове заедно, докато очакват първото си бебе. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол