Анджелина проговори за първи път за развода си: "Ние винаги ще бъдем семейство"

Анджелина проговори за първи път за развода си: "Ние винаги ще бъдем семейство"
Снимка: Getty/Gulliver

Измина половин година от началото на шокиращия развод между Брад Пит и Анджелина Джоли, а актрисата намери сили едва сега да коментира публично случващото се в личния ѝ живот.

Джоли едва сдържа сълзите си, докато разказваше в интервю за тежката си раздяла.

По време на интервюто си за BBC в ролята си на активист за правата на човека, Анджелина проговори открито за трудния период, през който преминава семейството ѝ заради този толкова публичен развод.

Кариерата и имиджът на Анджелина Джоли пред тотален крах?

"Не искам да говоря много по въпроса, но искам да кажа, че преминаваме през тежък период", сподели актрисата, видимо разстроена. "Ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство, ще преминем заедно през това и ще станем по-силни."

През уикенда Анджелина бе в Камбоджа с шестте си деца заради премиерата на най-новия си филм. Това беше и първата публична поява на актрисата след новината за развода ѝ.

Попитана как се справя с развода, Джоли сподели следното: "Много хора се намират в същата ситуация, мога да кажа, че е много трудно, но фокусът ми в момента са децата ми, нашите деца и как всички да се справим с това."

Анджелина се е страхувала от Брад и отношението му към децата

Анджелина сподели, че за момента живее ден за ден и опитва да свикне с новата ситуация. "Всички живеят в моята стая, имам 2 хамстера, 2 кучета и най-често по 2 деца около мен всяка сутрин. Събуждам се и се опитвам да разпределя кой да изведе кучетата навън, кой да направи палачинки и кой да си измие зъбите."

Джоли сподели, че плановете ѝ за бъдещето са да обиколи света с децата си и да ги научи да бъдат добри хора с правилна представа за света, която не е изградена от холивудските нрави.

"Искам децата ми да станат добри хора и да гледат на света не през изкривената призма на Холивуд. Надявам се, че мога да променя нещо в този свят към по-добро и децата ми ще направят същото."

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти